$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 na dniach kupuje to chlodzenie stad: http://allegro.pl/show_item.php?item=81451906 zdam relacje jak to chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Oo fajnie, że mój temat znowu orzył. Czekam na relację poniewarz jeszcze nie kupiłem sobie tego chłodzenia o ORT: ORT: ORT: kturym pisałem:d mam swuj plan jak to zrobić:D Ale to pokażę później. Oki oto mój plan:D Oczywiscie na dysku będą radiatory:D Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Rengor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ale z Ciebie "orzył" hłe hłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Oo fajnie, że mój temat znowu orzył. Czekam na relację poniewarz jeszcze nie kupiłem sobie tego chłodzenia o ORT: ORT: ORT: kturym pisałem:d mam swuj plan jak to zrobić:D Ale to pokażę później. Oki oto mój plan:D Oczywiscie na dysku będą radiatory:D Jak ktoś ma dużą obudowe i może sobie pozwolic na duży wentylator z przodu to polecam. Ja mam 1x120 podłączony na 5 volt z przodu który zasysa zimne powietrze i wtłacza je chłodząc dysk do środka. Temp dysku spadła o 10 st a i w obudowie jest lepsza cyrkulacja powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 tak wlasnie bedzie u mnie razem z tymi radiatorami... tyle ze dysk na dole na gabce.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...