lucash89 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam.Potrzebuje jakis program ktory by wylaczal kompa w godzinach nocnych i najlepiej zeby wylaczal tez po wlaczeniu w tych godzinach.Brat mnie meczy siedzeniem w nocy.POMOCY!!z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 pełno jest darmowych programików automatycznie wyłaczających kompa... zobacz w google :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Chowaj sobie pod poduszkę kabel zasilający. Bo programu o takich mozliwościach jeszcze nie spotkałem. Co najwyżej wyłączy, ale to i tak nic ci nie da, bo brat włączy znowu. Jeśli chcesz bratu utrudnić życie, to załóż coś tego typu a dla hardkorowców polecam coś podobnego do tego. Zabezpiecz obudowę przed otwarciem i zabieraj kluczyk. No chyba że to brata komputer - wtedy pozostaje tylko perswazja. PS. A może pomyśl nad wyciszeniem kompa? Edytowane 13 Listopada 2005 przez maclaska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 tudzież hasło w biosie przestawić na SYSTEm :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Proponuje ustawić uruchamianie z klawiatury i odłączyć przycisk power w obudowie od płyty głównej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A włączyć kompa i tak będzie można dalej śrubokrętem;-) Albo ClearCMOS. Tak po prawdzie dla chcącego nic trudnego. Jeśli nie jesteś jedynym właścicielem tego kompa to nic nie zdziałasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 zainstaluj blastera/sassera :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 kiedyś jak brat lub ojciec blokowali mie dostęp do kompa np grajac w AoE.. to podstawiłem sobie pod GIRDERA komendę alt+F4 :D. Potem z drugiego pokoju.. pilotem od magnetowidu... naciskałem czerwonyguziczek record, który był lekko wgłebiony.. i .. gierka im się wyłączała bez pytania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Ostatnio natknąłem się na program Active System Locker - z opisu wynika, że mógłby ci się przydać. Nie chciało mi sie jednak go testować. Poszukaj w googlach, albo gdzie tam chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...