ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zamowilem sobie winfasta 4400 128 vivo, wiadomo o co chodzi, a teraz mam dodatkowy $ i mysle o chlodzonku. Czy heat pipe ZM-80 HP Zalmana to dobry pomysl? Reed sugerowal mi jakis wiatrak - a co Wy polecacie? Mieliscie z ta rurka jakies doswiadczenia? Dzieki i Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Nie czytalem nigdzie negatywnej recenzji nt tego produktu, jednak temperatury wcale nie zachwycaja bo i nie moga, heatpipe, zeby dzialal, musi byc goracy z jednej strony i chlodzony z drugiej, stad osiagi nie sa lepsze niz przy zwyklym badziewnym waitraczku, bez modyfikacji zestaw nie chlodzi pamieci, no ja jednak zrezygnowalem, glownie dlatego, ze nie mam otworow w karcie i nie mam jak zamocowac, z drugiej strony moj komp i tak szumi i buczy wiec ciche chlodzenie GPU nie ma sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 opcja szukaj sam osobiscie zapodalem dwa topiki. Zobacz w moim podpisie i sam wyciagnij wnioski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 opcja szukaj sam osobiscie zapodalem dwa topiki. Zobacz w moim podpisie i sam wyciagnij wnioski. a napisales cos ciekawego? jak tak to pokaz gdzie !!! :? bo ja nie widzialem NIC ciekawego Koniec wojny - pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Było o tym i to dość niedavno. Mimo sklerozy ;) dość dokładnie pamiętam tematy tam poruszane. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14007&start=0 :idea: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=161...ghlight=zm80+hp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 :evil: nie mam pytan. nara. nie piszcie nic bo wszystko juz wiem - czyli nic NIE WIEM. a tak pozatym to pytalem o cos innego i tylko 1 osoba mi napisala cos rzeczowego. masakra. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Niestety na naszym forum tak bywa. Czytajac all posty i recenzje na ModedKompz, doradzalbym ci zakupic jakies coolerek miedziany, wentyl zapodac na 5V i powinno sie to niezle sprawowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 moje ZM-80HP juz dziala. wiec mam nowe spojrzenie ne ta sprawe. wiec tak - ta HP na prawde jest cicha :twisted: ale jest ciepla, nawet powiedzialbym ze bardzo ciepla. jednak cieplo musi odprowadzac dobrze bo obie strony tego medalu sa tak samo cieple (przynajmniej organoleptycznie nie czuje roznicy) - ale odprowadza go niewiele (wymienilem paste firmowa na ASIII). meczac karte w otwartej obudowie jest jak cie moge - ale krecenia karty z HP stanowczo bym odradzal. ogolna ocena tego czegos sprowadza sie do: "takie sobie". jesli chcesz gonic karte tak by sie spocila - to zapomnij o HP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...