Rikki Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 I jak wrażenia? Po rozdzielczości widzę, że to jakiś Mac Mini? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) wrażenia wyjątkowo pozytywne muszę przyznać :) nie planuję powrotu do jedynego i słusznego systemu. w pracy mam w7 to może nie zapomnę z której strony się okna u wszystkich zamyka ;) chwilowo mini, ale na coś większego trzeba przejść jednak ile już czasu na MACu działasz ? aktualnie taka tapetkę mam na biurku Edytowane 25 Grudnia 2010 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja na Macu działam od września 2009 i w zasadzie mogę powiedzieć, że na Windowsie już praktycznie nie działam. Nie dlatego, że jestem anty Microsoftowy (wręcz przeciwnie, bardzo mi się podobają W7, WP7, Zune i usługi Live) ale dlatego, że nie mam ani okazji ani potrzeby używać innego sprzętu. @down Proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Rikki czy możesz jakoś udostępnić swoją tapetę bo muszę przyznać że bardzo mi się spodobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaevinn Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) "Ciasny ale własny" ;) Zaciskam pasa i przechodzę niedługo na 1920x1200, na tym małym wielu możliwości moddingu raczej nie ma ;) Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Yaevinn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomberpleszew Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dawno odzewu nie było więc pozwolę sobie troszkę "odświeżyć" i pochwalić się moim desktopem :D Gdyby ktoś wiedział jak ustawić NA STAŁE ikony przy prawej krawędzi pulpitu i podpisy po lewej stronie ikony byłbym wdzięczny :D ___ Ubuntu 10.10 AMD Athlon II 640 4x3.0ghz 2gb ddr3 (na razie) msi cyclone 1g radeon r5670 1gb ddr5 2x500gb 1xwew 1xzew ___ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mój pulpit Debian Squeeze (Asus A3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ArchLinux+DWM na Tualatinie 1.4GHz i GF4Ti. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan1987 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 obecny wygląd mojego pulpitu Ubuntu 11.10 64bit z cairo-dockiem i plexydesktopem :) całkiem fajnie wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olbi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To mój pulpit na wirtualnej maszynie. Podobnie wygląda cała reszta na zwykłych komputerach :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Co tu tak cicho? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Hmm, chyba nigdy wcześniej tu nie zaglądałem... KDE@Slackware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Następna edycja Debiana, standardowo ;] Coś tu cicho ^^, po problemach z gnome shell i libre office w Debianie przyszła kolej na zmianę, szybkie distro crunchbang oparte o Open Box: Edytowane 30 Czerwca 2013 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 @surix jak uzyskać ten panel "System info" bo mi się spodobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earthmover Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 @up to conky Mój pulpit: Arch z awesomewm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Ubuntu, Unity... ;) http://i.imgur.com/UVsQJTb.jpg Edit: Parę miesięcy później http://i.imgur.com/iGm6nK5.jpg Edit2: Jeszcze kilka następnych https://i.imgur.com/MxRSROj.png Edit3: Grubo rok po rozpoczęciu pingwiniastej przygody https://i.imgur.com/TNUflHM.jpg Na co dzień korzystam z Unity i MATE, chyba czas bardziej obadać Cinnamona, GNOME3 i XFCE. Kto wie, czy kiedyś nawet nie i3wm. :D Edytowane 22 Stycznia 2017 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...