tMQ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 jaki polecicie sterowniki dla kart nvidi (konkretnie tnt2) z możliwiością wybory performance i quality oprócz omegii. które według was są najlepsze i skąd je sciągnąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Do TNT2 6.49 powinny być najodpowiedniejsze, instalowanie nowszych nie ma sensu aczkolwiek w wielu przypadkach też nie zaszkodzi. W każdych nowszych dętkach jest do wyboru jakość textur, co można potraktowac za performance i quality. Ściągnąć - www.nvidia.pl -> download -> NVIDIA referencyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 ale chodzsi o ot żeby chodziło gta3 i war 3 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ale chodzsi o ot żeby chodziło gta3 i war 3 :-)i doom3 tez? :lol: to chyba sam bedziesz musial takie napisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 bez przesady na tnt2 te 2 gry pójdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 bez przesady na tnt2 te 2 gry pójdą zalezy jaki masz procek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a odpowiedzi na moje pierwsze pytanie to się jkaieś znajdą ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 juz nie pamietam, ale w zaleznosci od aplikacji najwydajniejsze to byly 7 cos oraz 10 cos (nie pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nie chodzi mi o numerek tylko o firmę modująca je tak jak masz omegi stery czy catalysty dla ati :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a to sa detonatory, wiec o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 k**wa nie o to że to detonatory bo to wiem ale detki są od nv a mi chodzi o zmodoweane takie jak omegi czy kiedyś fachmana, grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ale chodzsi o ot żeby chodziło gta3 i war 3 :-)i doom3 tez? :lol: to chyba sam bedziesz musial takie napisac... Qmpel ma Tnt1 16mb i Celka700 i mu dziala WAR3 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a mi też super chodzi ja urzywam 29.42 i na 800x600x32 wszystko na high gra ładnie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Fachmany najnowsze chyba oparte na 655 albo coś koło tego maja wybór jakość wydajność i do tego jest wersja z Glide 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Fachmany najnowsze chyba oparte na 655 albo coś koło tego maja wybór jakość wydajność i do tego jest wersja z Glide 8)nie wiem jak chodza z tnt, ale dla gf odradzam fachmany. u mnie na gf2pro znaczny spadek wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...