Adi_1907 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 WITAM NO WIEC PROBLEM JEST NASTEPUJACY MAM NAJNOWSZE STERY ITP ALL CLEAR LECZ PROBLEM ZACZYNA SIE PRZY WLANCZANIU JAKIS GIER... PRACUJE NA AGP X8 CO POWODUJE COS DZIEWNEGO PO 2-3MIN GRANIA KOMPUTER MISIE RESTARTUJE !! :mur: POSTANOWILEM COS POKOMBINOWAC... USTAWILEM SZYNE NA AGP X4 I WSZYSTKO DZIALA ALE Z DUZO GORSZYMI WYNIKAMI !! POMOCY ! CO MAM ZROBIC ZEBYM MOGL NORMALNIE KOZYSTAC Z AGP X8 !!! :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqwwq Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Wyłącza capsa! Coś się może przegrzewa. Nie za gorąco w budzie? Masz dobre chłodzenie. Może przesadziłeś z podkręcaniem. Jaki zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_1907 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Wyłącza capsa! Coś się może przegrzewa. Nie za gorąco w budzie? Masz dobre chłodzenie. Może przesadziłeś z podkręcaniem. Jaki zasilacz? CAPSA ZNACZY CAPS LOCKA ?? NOOO WSUYMIE ZAWSZE JAK SIE TO DZIEJE MAM GO WLACZONEGO HMMM PRZEGRZEWAC RACZEJ NIE ! NISTETY ZASILACZ MAM JAKIS GOWNIANY ALE CZY TO MA JAKIES ZNACZENIE JEZELI BARDZO DUZE TO JUTRO JHADE DO SKLEPU I KUPUJE NOWY ! :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) 1. Wyłącz CAPS LOCK do cholery jasnej! 2. Zasilacz ma takie znaczenie jak silnik w samochodzie, czyli całkiem duże. 3. Jaki masz zasilacz? Marka, model, oznaczenie! 4. Sprawdź temperatury i napięcia. (Jak to zrobić dowiesz się na forum). 5. Może czas przeczyścić komputer z kurzu? Edytowane 13 Listopada 2005 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 I konfig podaj , bo o ten z podpisu to raczej nie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_1907 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 I konfig podaj , bo o ten z podpisu to raczej nie chodzi jest to moj 2 comp a w nim radek 9600 pro gecuba 128mb p4 3000 512 ramu zasilacz jakis bestcom n iestety jakis "pojeb" zdarl naklejke z opisem wszystkiego :( temperatury w normie kurzy niema wcale tak duzo :P powtarzam prosbe co mam robic ??? !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 1. Rozkręć kompa na części, przeczyść i złóż od nowa. 2. Jak nie pomoże, to format C: i instalacja wszystkiego od nowa (proponuję inne sterowniki grafiki) 3. Jak nie pomoże, to idź do sklepu po zasilacz. Zanim jednak zrobisz format i kupisz zasilacz, to pożycz od kogoś jakiegoś Fortrona, Modecoma (nie Feel), Chiefteca lub inny dobry zasilacz i sprawdź kompa na nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A przedewszystkim sprawdz temperatury .... Speed Fanem czy czyms innym. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 @kamiKaze_boski_wiatr Przeczytaj całość :-). Już sprawdzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...