Skocz do zawartości
cavarr

Audio Show 2005

Rekomendowane odpowiedzi

witam audiofili :-P

jak zapewne wiecie wczoraj i dzisiaj odbywały się wystawy sprzętu audio-video Audio Show 2005 :)

to co tam zobaczyłem-usłyszałem przechodzi ludzkie pojęcie

najbardziej podobały mi się wystawy Harpia Acoustics, GLD (naprawdę mocne uderzenie), KEF (premiera nowych "głośników" którą przeprowadził właściciel firmy :D ) oraz pokaz firmy Trimex na parterze

foty będą jutro, marna jakość bo z komóry, ale zawsze coś :D

sry

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś mój kolega był na prezentacji głośników czy coś, i można było kupić odrazu, i słysząłem ze ktoś sprzedając głośniki dawał poloneza gratis zeby jes przewieść samemu. Oczywisce za cene głośników można było wypasioną honde accord kupić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może ja ci odpowiem :D

beznadziejnie szkoda kasy na ten zestaw juz lepiej kupić jakieś dobre stereo!!!

Sam mam logitechy Z 2300 i wg. mnie nie był to trafiony zakup może dobrze łupią w filmach i w pop ale do rocka kompletnie się nie nadają!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam mam logitechy Z 2300 i wg. mnie nie był to trafiony zakup może dobrze łupią w filmach i w pop ale do rocka kompletnie się nie nadają!!!

oO za cene twoich logitechow dobre stereo - chyba zartujesz. Ze cene tego zestawu z Audio Show juz cos porzadnego kupisz ale na pewno nie razem z projektorem. Ciekaw tez jestem jakie maja podejscie ci dziani audiofilie do takiego "dobrego stereo" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi właśnie o efekty przestrzenne chodzi bo żeby słuchać muzyki na komputerowych głośnikach to trzeba być albo głuchym (bardziej prawdopodobne) albo upośledzonym (to już mniej). No offence...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oO za cene twoich logitechow dobre stereo - chyba zartujesz. Ze cene tego zestawu z Audio Show juz cos porzadnego kupisz ale na pewno nie razem z projektorem. Ciekaw tez jestem jakie maja podejscie ci dziani audiofilie do takiego "dobrego stereo" :D

naucz się czytać ze zrozumieniem.

nie chodzi mi o moje pierdziawki tylko o te co były pokazane właśnie na tym stoisku.

za tą kase (troszkę większą ;) )można dorwać np. coś takiego:

http://www.avshop.com.pl/go/_info/?id=385

@Kwiecień

zgadzam się w 100%

ale troche kaski brak na jakiś fajny zestaw ;(

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi