Voyager_85 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hejka!! Mam zamiar sprawic sobie taki procek i chciałbym sie dowiedziec co o nim myślicie?? Czy wart jest by wydac na niego 50 zeta??Chyba ze za taka cene nie kupi sie sprawnego procka?? Prosze o odp. pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Możesz pisać jaśniej ? Możesz kupic ten procesor - sprawny - za 50 PLN tak ? Jeśli tak - to podaj co masz teraz to powiemy Ci czy bardzo odczujesz różnicę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hejka!! Mam zamiar sprawic sobie taki procek i chciałbym sie dowiedziec co o nim myślicie?? Czy wart jest by wydac na niego 50 zeta??Chyba ze za taka cene nie kupi sie sprawnego procka?? Prosze o odp. pozdrawiam :D Niech zgadne, kupiłeś go na allegro jako niesprawdzony?? jeśli tak to się przygotuj, że przyjdzie do Ciebie niesprawy z powodu: ukruszenia lub przegrzania/przepalenia lub ze złamaną nóżką. Sam kiedyś z nudów kupiłem podobnego procka 2500 bartona za niecałe 50zł i oczywiście był zwalony. Później sprzedałem go jeszcze z zyskiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) a ja kiedys kupiłem athlona 1700+ niesprawdzony za 13zł :P i okazał niechciał właczac kompa nie wiem czemu jak naciskam power to nic nie ruszy wentylatory nie kreciły to wiec sprzedałem z zyskiem :) za 50zł :P Edytowane 13 Listopada 2005 przez Curly18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jeżeli chodzi o "niesprawdzone" okazje to jest niemal pewne, że procek jest uwalony, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzedaje sprawnego procka za grosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voyager_85 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No ja obecnie mam durona 900!! Wiec chyba troche ta zmiane bym odczuł:D No faktycznie procek jest do kupienia na allegro, ale nie wiem jeszce czy bedzie kosztował tylko 50 zeta narazie jest taka cena, bo podobno procek jest nowy. Wspominał cos nawet o cenie 200 złotych za niego, ale nie wiem czy go brać bo jezeli faktycznie bedzie zwalony to co ja potem z nim zrobie <_< i bede chudszy o 200 zeta. Nie wiem co robic!! :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 procek sam w sobie dobry, w końcu thoroughbred, ale na 99% jest pewne że ta "okazja" na allegro to uszkodzony proc. lepiej kupić coś nowego z gwarancją u sprawdzonego sprzedawcy, niż potem żałować. jaką masz płyte gł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voyager_85 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Moja płyta to ECS K7s5a!!v1.0 Wiem o tym że lepiej kupić nowy piekny procek w sklepie niż używany i niewiadomo skąd ale głównie chodzi tu o kase. 50 zeta to jeszcze mógłbym dac bo nowy taki procek kosztuje chyba ze 300 :? jak nie wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 no płyta raczej udźwignie tego twojego procka, ale co do tego z allegro to weź jakiegoś pewniaka, zalicytuj coś o czym koleś pisze że jest na 100% sprawne, najlepiej odbierz osobiście. ja mogłem mojego mobila kupić o 40 zeta taniej od jakiegoś podejrzanego typa który napisał że są sprowadzane zza granicy od wujka/cioci/dziadka/w rozliczeniu itp. kupiłem tego o 40 zł. drożej i mam fakture vat pisemną gwarancje z pieczatko firmy i procek taki jakiego oczekiwałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voyager_85 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Zdjęcia tego procka Jak wam sie wydaje w jakim on jest stanie i czy może być spalony albo coś bo wizualnie to chyba dobrze wygląda. :? Kurcze sam już nie wiem co robic!! <_< Proszę o opinie na temat tych zdjęć!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Kurde człowieku przeczytaj opis tej aukcji dotyczącej proca !! Jeżeli jest wzmianka że jest niesprawdzony to znaczy że jest uwalony na 99.5 % Jeżeli sprzedawany jako sprawny to niech ci do głowy nie przyjdzie że kupisz go za 50 zyla , czy nawet za 100 .. a po zdjęciach to można tyle wywnioskowac ze jest zielony // stara data produkcji , odblokowany mnoznik , powinien sie dobrze krecic ... a czy jest sprawny to nie mozna wywnioskowac .... ## jakoś nie widze tego proca na allegro ... coś chyba ci się pomyliło .. Edytowane 14 Listopada 2005 przez Argennto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrk_BaltazaR Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Argennto, odblokowany mnoznik?? Mów, mów skąd to wiesz, a najlepiej podaj mi jakieś namiary gdzie sobie o tym poczytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...