Skocz do zawartości
trzepol

Winda XP a 3Dmark 2000 i Radek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis poraz pierwszy zainstalowalem sobie XP sciagnalem nowe stery do Radka 9000 i dx8.1 pod xp wszystko poinstalowalem puszczam 3dmarka 2000 a tu wynik nizszy o ponad 600 punktow w porownaniu do ME.Co dziwne w 3dmarku 2001 wynik nie ulegl zmianie wiec co jest nie tak czy stery jakies dupiate czy ja mam cos nakopanego a moze 3dmark 2000 jest tak archaiczny ze nie radzi sobie pod win XP.Bede wdzieczny za pomoc bo szczerze to martwi mnie ten spadek wydajnosci :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis poraz pierwszy zainstalowalem sobie XP sciagnalem nowe stery do Radka 9000 i dx8.1 pod xp wszystko poinstalowalem puszczam 3dmarka 2000 a tu wynik nizszy o ponad 600 punktow w porownaniu do ME.Co dziwne w 3dmarku 2001 wynik nie ulegl zmianie wiec co jest nie tak czy stery jakies dupiate czy ja mam cos nakopanego a moze 3dmark 2000 jest tak archaiczny ze nie radzi sobie pod win XP.Bede wdzieczny za pomoc bo szczerze to martwi mnie ten spadek wydajnosci :(

musisz sie z tym pogodzić, ja na swoim konfigu pod windą XP w 3dsmarku 2000 mam tylko 1000 punktów wiecej niz w 3dsmarku 2001, ale mi to nie przeszkadza, 3dmark 2000 to przeszłość.

jeszcze jedno : po co instalowałeś dx8.1 pod xp jak xp ma w sobie juz dx8.1

3dmark2000 lepiej korzysta z dx7.0.

tu sie mylisz, każdy nowy dx jest kompatybilny z jego poprzednikami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile masz tych punktow na 3D 2000 i 2001 ?? Jak podkrecic Radka?

a z tym podkrecaniem to tak chciales przemycic? :lol:

Moze w koncu ktos mi powie co i jak bo z tym szukaj cos mi ciezko idize nic nie umiem znalezc a poza tym predkosc dzialania u mnie lacza nie jest za dobra.A jakos zle sie czuje jak karta nie jest podkrecona a power stripem cos dziwnie to dziala a atiwinxlk wogole nie dziala :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi