mak777 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam! W tym temacie możecie komentować wszystko co dotyczy tematu o liście filmów :) Top Film List @ Purepc.pl, Lista najlepszych filmów według społeczności Purepc.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 swietny pomysl mak777 ale tylko 5 pozycji to zdecydowanie za malo wg mnie 10 bylo by sensowniejsze ale oczywiscie roboty jest o wiele wiecej wiec niech bedzie i te 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 swietny pomysl mak777 ale tylko 5 pozycji to zdecydowanie za malo wg mnie 10 bylo by sensowniejsze ale oczywiscie roboty jest o wiele wiecej wiec niech bedzie i te 5 Na upartego jak ktoś chce to może być więcej, no ale poprostu jest dużo więcej roboty wtedy... Aha i proszę żeby już nie zmieniać filmów w postach które daliście bo wtedy nie będzie się zgadzać nic... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgadzam się z przedmówcą, moje ulubione filmy zamykają się w "20". :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 no właśnie, nie da sie wymienić wszystki tych które lubimy :) do min. 20-25 zwiększyć i jest git :)... a przed 1 na tvp1 jest piątek trzynastego 3 :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 heh no nie da sie ale trudno :-) cos trzeba wybrac :-) ja tam kurde zapomnialem dac Miasto Boga w tych 5 akurat wtedy wypadlo mi z glowy a to jest chyba moj ulubiony film dla mnei cudo poprostu :-) tylko mam nadzieje ze nie zostanie przyklejony ten temat bo topic o filmach juz jest. Ten chyba nie jest potrzebny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 heh no nie da sie ale trudno :-) cos trzeba wybrac :-) ja tam kurde zapomnialem dac Miasto Boga w tych 5 akurat wtedy wypadlo mi z glowy a to jest chyba moj ulubiony film dla mnei cudo poprostu :-) tylko mam nadzieje ze nie zostanie przyklejony ten temat bo topic o filmach juz jest. Ten chyba nie jest potrzebny :-) Temat TOP jest przyklejony, ten do komentowania nie. Przyklejony po to żeby łatwo do niego trafić i szybko móc sobie wybrać dobre filmy :) W tamtym temacie się nie dyskutuje tylko wymienia :) A w Filmach rozmawia o filmach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Mak - nudzi Ci się bardzo w domu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Za dublowanie tematów pare % powinno popłynąc ;] Mówiac całkiem poważnie, to już w tym momencie są na Tweaku trzy tematy o filmach.. Uzasadnij, jaki w tym sens tego tematu? Tamte dwa pozostałe jeszcze zrozumiem. Edytowane 13 Listopada 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Mak - nudzi Ci się bardzo w domu ? Znaczy się że jak? ;) W sumie właśnie biorę się za pisanie dwóch wypracowań a potem uczenia Francuskiego wiersza ;) A co? :P Za dublowanie tematów pare % powinno popłynąc ;] Sam jesteś zdublowany :D Pokaż mi w którym miejscu widzisz zdublowany temat? :) Jakoś temat został przyklejony i ma aprobatę moderatorów i nikt się tu dublowania nie dopatrzył... Edytowane 13 Listopada 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Jak chcesz pisać wypracowania, skoro nie wiesz, ze przymiotniki piszemy małą literą (>> francuskiego, polskiego, francuski, polski..) .... ? OK, zdublowany to zbyt duże słowo.. Chodzi mi o to, ze niepotrzebnie się rozdrabniamy na Tweaku z tematyką filmów. Bierzący? .... @ath, ja tego tak nie odebrałem.. Jesteś lekko przeczulony chyba ;) Edytowane 14 Listopada 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Fipa - zostaw go. Nudzi mu się a tak to chociaż ma zabawkę. I tak za jakieś 2-3 dni w tych tematach zrobi sie syf - to zamkniemy i skasujemy ;] Edytowane 13 Listopada 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak chcesz pisać wypracowania, skoro nie wiesz, ze przymiotniki piszemy małą literą (>> francuskiego, polskiego, francuski, polski..) .... ?Toś mi pojechał... Dobra koniec OT, jak masz coś do mnie to pisz na PW... :mur: OK, zdublowany to zbyt duże słowo.. Chodzi mi o to, ze niepotrzebnie się rozdrabniamy na Tweaku z tematyką filmów.Dlaczego tak uważasz? Napiszę jeszcze raz, tamten temat dotyczy bierzących filmów, które ludzie oglądają i komentują, opowiadają swoje wrażenia i polecają inny. Temat TOP natomiast ma stworzyć listę najlepszych filmów wg userów tweaka :) Co z tego wyjdzie okaże się w praniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Fipa - zostaw go. Nudzi mu się a tak to chociaż ma zabawkę. I tak za jakieś 2-3 dni w tych tematach zrobi sie syf - to zamkniemy i skasujemy ;] Powiedziales to w taki sposob, jak by on byl Twoim psem... Toś mi pojechał... Dobra koniec OT, jak masz coś do mnie to pisz na PW... :mur: Dlaczego tak uważasz? Napiszę jeszcze raz, tamten temat dotyczy bierzących filmów, które ludzie oglądają i komentują, opowiadają swoje wrażenia i polecają inny. Temat TOP natomiast ma stworzyć listę najlepszych filmów wg userów tweaka :) Co z tego wyjdzie okaże się w praniu :) Temat przyklejony jest ok, ale ten do komentowania, tez mysle, ze troche niepotrzebny. Komentowac mozna w temacie 'filmy'. Ew. mozna by ten temat polaczyc z 'filmami', bo troche gesto sie zrobilo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jezeli "Saw" - Piła jest na 4 miejscu to ja nic nie mowie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jezeli "Saw" - Piła jest na 4 miejscu to ja nic nie mowie :/Nic nie mówisz, bo uważasz że to za wysoka czy za niska pozycja dla tego filmu? :P Swoją drogą uważam że SAW2 jest lepsza od pierwszej części, tylko jeszcze mało ludzi to oglądało i stąd tak niska pozycja 2 części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 w czym lepsza? jedynka przynajmniej byla swieza, byl w niej jakis nowy pomysl, a dwojka to po prostu kalka cuba z zaskakujacym, ale strasznie glupim zaknczeniem ;] . W ten sposob to mozna bedzie to ciagnac w nieskonczonosc i zrobic wiecej czesci niz filmow o przygodach Bonda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No prawda że saw2 ma coś z cube, poprostu dla mnie ciut bardziej podobała się od części pierwszej, która również jest świetnym filmem. Z zakończeniem - rzeczywiście szokujące, ale nie uważam że jest głupie. To tylko moje zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Dobry pomysl, lecz liczba 5 filmow to zdecydowanie za malo. Czyzbys czasem nie potpatrzyl pomyslu z filmami, z dzialu Gry :arrow: Najlepsza gra 8) :?: :roll:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Toś mi pojechał... Dobra koniec OT, jak masz coś do mnie to pisz na PW... :mur: Dlaczego tak uważasz? Napiszę jeszcze raz, tamten temat dotyczy bierzących filmów, które ludzie oglądają i komentują, opowiadają swoje wrażenia i polecają inny. Temat TOP natomiast ma stworzyć listę najlepszych filmów wg userów tweaka :) Co z tego wyjdzie okaże się w praniu :) Temat niepotzebny ;] W tym temacie Top ludziska powinni wymieniać tylko swoje 5 lub więcej filmów i żadnego zaśmiecania, a jak ktoś się odważy to od razu procenty. inaczej wyjdzie z niego burdel i jak powiedział zavader będzie do zamknięcia. A skomentować to może sobie każdy w swoim topicku pod listą 5 filmów i tyle. Jezeli "Saw" - Piła jest na 4 miejscu to ja nic nie mowie :/Wiesz tutaj średnia wieku to 15 lat :D. BTW: Teraz dopisałbym lub zmienił swoją listę ale nie chce robić zamieszania ;] Myśle że w 10-15 mozna by się zmieścić. edit: SAW juz na 3 miejscu i pnie się w góre :P Edytowane 17 Listopada 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Temat niepotzebny ;] W tym temacie Top ludziska powinni wymieniać tylko swoje 5 lub więcej filmów i żadnego zaśmiecania, a jak ktoś się odważy to od razu procenty. inaczej wyjdzie z niego burdel i jak powiedział zavader będzie do zamknięcia. A skomentować to może sobie każdy w swoim topicku pod listą 5 filmów i tyle. Wiesz tutaj średnia wieku to 15 lat :D. BTW: Teraz dopisałbym lub zmienił swoją listę ale nie chce robić zamieszania ;] Myśle że w 10-15 mozna by się zmieścić. edit: SAW juz na 3 miejscu i pnie się w góre :P Dzisiaj jak znajdę chwilę to updeatuję wszystko, ostatecznie jutro ;) Jak chcesz to dopisz :) Tylko nie powtażaj! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Okresle to tak: top 5 filmow uzytkownika bartearab po prostu zwalila mnie z nog. Oto ona: 1 Dziewczyna z sąsiedztwa 2 Saw 3 Harry Potter 4 4 40 letni prawiczek 5 Skarb Narodów Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dlaczego ten topic nie jest w działe Kultura? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja sie tam zastanawiam jakim cudem pila (saw) jest na drugim miejscu :lol:. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dlaczego ten topic nie jest w działe Kultura? Juz jest. Blad w sztuce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja sie tam zastanawiam jakim cudem pila (saw) jest na drugim miejscu :lol:. Bo to film wybitny jest przeciez! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeWho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Typy forumowiczów to żadna pomyłka. Słusznie ktoś zauważył: Wiesz tutaj średnia wieku to 15 lat .i to powinna wystarczyć za komentarz. Jest jeszcze coś: Zanim wbiłem się do tematu by zobaczyć ten ranking wiedziałem, że numero uno będzie Matrix. Bo co niby innego na forum traktującym o kompach? ;) “Saw” wysoko bo jak dobrze zauważono film wybitny :D Jedyne czym można się pocieszyć to 3 miejsce “Pulp Fiction” wystarczy kilka głosów i od razu będzie przyjemniej.Tylko kto wyedytuje pierwszego posta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Widze że temat odżył B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak na ten moment... Pulp Fiction Szeregowiec Rayan Stay Zawód Szpieg Swieci z Bostonu Ale top5 to za malo ;) Te wszystkie wojenne filmy, starsza trylogia StarWars i wiele wiele innych. Do tego dochodza filmy ktore sa warte obejrzenia a ja tego jeszcze nie zrobilem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Blade Runner na 41.? WTF :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...