karolpp Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 posiadam płyte Gigabyte GA-6VX7-4X i chciałem do niego zakupc Dysk 200GB i nie wiem czy zadziała.Może ktoś miał taki problem i jest w stanie mi odpowiedziec ? z góry dziękuje i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nie, nie będzie działać, musisz kupic kontroler ata100 na pci, wtedy pójdzie, tylko sprawdź czy konktroler obsłuży taki dysk ( po prostu są różne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawwek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 posiadam płyte Gigabyte GA-6VX7-4X i chciałem do niego zakupc Dysk 200GB i nie wiem czy zadziała.Może ktoś miał taki problem i jest w stanie mi odpowiedziec ? z góry dziękuje i pozdrawiam. mam ta plyte i mam dysk 200G, trzeba tylko aktualizowac bios na F45, z 2001roku, mozna go znalezc wraz z instrukcja instalacji na stronie gogabyte'a. tylko ostroznie, z biosem nie ma zartow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...