msn Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Poszukuję posiadacza tego bloku. Chciałbym go założyć na 6800 i nie mam pojęcia jak będzie się na nim sprawował. Blok ma bardzo bogate wyposarzenie i jest zadziwiająco tani (85zł). Proszę o pomoc. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Co prawda nie miałem styczności z tym blokiem, cena niby niska ale bloczki są całe z aluminium a w środku pewnie nie mają żadnych finów. Wg mnie dużo lepszym wyjściem będzie kupienie np. f2g albo prisona/cube (abadon jeśli nie przeszkadza Ci jego wysokość), a z zagranicznych może thermaltake aquarius, http://www.thermaltake.com/watercooling/cl...38/cl-w0038.htm , konstrukcja prosta ale ładnie wykonany i też ma niezłe wyposażenie - 3 pary złączek, zaciski i kawałek węża uv, na allegro widziałem za troche ponad 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 no ten Tt nawet fajny ale chyba nie taki wydajny jak cube od któregoś z forumowiczów - mam na myśli Kyńka i Miśka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Z tego co ja widzę to są dwa bloczki ;) kiedyś czytałem zresztą - jeden na grafę a drugi na mostek :) fajny patent - co z tego że są aluminiowe - są z aluminium anodyzowanego - więc nieszkodliwego //bloki na grafę do poczytania... http://forum.overclockers.pl/viewtopic.php?t=7750&start=80 //test na jet pc - by w razie czego nie kupować kota w worku http://www.jet-pc.com/forum/viewtopic.php?p=1164#1164 osobiście bym radziła zalmana - dostajesz 2 bloczki a grafa i tak będziesz szczęśliwa bo na AC to i ok. 80-90C potrafi być... a na wodzie na najgorszym bloku poniżej 50C ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 to chyba jednak kupię zalmana :D Wielkie dzięki Kyniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 osobiście bym radziła zalmana - dostajesz 2 bloczki a grafa i tak będziesz szczęśliwa bo na AC to i ok. 80-90C potrafi być... a na wodzie na najgorszym bloku poniżej 50C icon_wink2.gif To Kyniek to kobieta? o_O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 wyszlo szydlo z worka :P ponad dwa lata sie ukrywal..a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 To Kyniek to kobieta? o_O :D późno było i się pomyliłem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Grzechu co masz na myśli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja? juz nic :D pomyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...