dzefryk Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 witam podam zestaw jaki mi skrecili mam 15 dni na przetestowanie jesli nie bede zadowolony czy chcialbym cos zmienic nie ma problemu i tu zwracam sie do wszystkich o ocene i ewentualne zmiany plyta775asus p5gdc deluxe i915p procek pentium IV 540 (3.2/800/775) dimm 2*512 ddr2 533 kingston hd 200 gb seagate s-sata dvd lg 16x/52xlg+ lg gsa 41638 dvd-r/+r d.capa 16x grafika g force fx6600 256 mb pci express zasilaczthermaltake 480w twv. Moge dolaczyc oferte tego sklepu tak by bylo widac ceny i czesci jakie maja.Oczywiscie bez danych firmy itd. bo pewnie to jest zabronione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Nie ten dzial Moznaby bylo to zrobic lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 imho niezła konfigurecja, ale: procek możesz sobie spokojnie wziac wolniejszy (niższe taktowanie), ale raczej z serii 6XX czy lepiej 8XX (niestey, tutaj dochodzi wymiana płyty na lepsza...) + CICHY wentyl (freezer7 bedzie w sa raz) ew. mozesz sonie zaszaleć lepsza grafike (jeśli masz zamiara grać) takie gf6600gt / gf6800le / rX800gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgadzam sie z przedmowca. Trzeba wprowadzic pare zmian: 1) Zmiana procka na 8XX ( dwurdzeniowy ) co pociagnie za soba zmiane plyty glownej wiec wez tez ASUS-a tylko ze z podstawka pod takiego procka 2) dysk 160 Gb przy nagrywarce DVD wystarczy ci spokojnie :D 3) Za te cene doplac troszke do graficznej :D 4) Jakby brakowalo do graficznej ( np 6600 GT ) to zmien zasilacz na np Huntkey-a, bo wg mnie Thermaltake powinien sie zajac chlodzeniem i obudowami a nie zasilaczami ( a ze cene bierze z kosmosu to swoja droga ). Taki Huntkey 400W do takiej konfiguracji powinien Ci bez problemu wystarczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzefryk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 dzieki za podpowiedzi niestety nie maja w tym sklepie tych podzespolow i jestem dalej w kropce,podam jednak to co oferuja mam nadzieje ze pomozecie cos wybrac tak do 1000 euro dolaczam skan z hdd ,pomozcie mam jeszcze kilka dni na zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...