Fabios Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Tak jak w temacie. Da rade cos zrobic? Czy pozostala mi tylko wymiana plyty glownej? Moj proc to p3 500/100FSB/512Cache/2,0V. Dzieki za odpowiedzi B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 ale co sie dokladnie dzieje? komp nie startuje? plyta automatycznie ustawia napiecie 1,65? i czy ta plyta wogole potrafi podac takie napiecie? a jezeli nie startuje to skad wiesz jakie jest napiecie? w tych procesorach mozna wymusic okreslone napiecie (o ile sama plyta nie daje takiej mozliwosci) izolujac odpowiednie piny na zlaczu krawedziowym a tak swoja droga, to lepiej wyrzuc ta plyte (no chyba, ze znajdzie sie jakis desperat, ktory ja kupi ;) ) i kup cos porzadnego na BX-ie pod tego proca koszt jest niewielki, bo ok. 50zl - po prostu szkoda zdrowia i nerwow straconych nad tym wynalazkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 chyba jednak qpie nowa plyte glowna, bo ta automatycznie ustawia napiecie 1,65 i nie idzie zmienic. A poza plyta czeka mnie jeszcze wydatek na obudowe ATX, bo ta co mam to jest w standardzie AT:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...