tomi1 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 mam pendrive sony 2G!pen dzialal przez pewnien czas bez zarzutu.ostatnio pozyczylem go :( i po jego odbiorze nie moge go otworzyc!windows widzi pena ale po kliknieciu na jego ikone pokazuje sie komunikat wloz dysk-nie mozna go tez sformatowac i pokazuje calkowita pojemnosc 0!moze ktos wie w czym problem????czy cos sie da z tym zrobic???czy isc z nim do serwisu???czy moze poprostu nic sie juz nie da z tym zrobic???PLEASE O POMOC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzuCzu-czu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam, mam ten sam problem tyle ze z penem 4G. poradziłem sobie w sposób następujący. zainstalowałem wszelkie programy ktore byly dolaczone do sprzetu i po wlozeniu za ktoryms razem uruchomilo mi sie narzedzie do formatowania. i wszystko bylo git. faktycznie bylo 4GB po kolejnym formatowaniu cos sie zepsulo i mam 32MB (0,032 GB) pojemności nie potrafie sobie z tym poradzic. moze ktos wie jak usunac niewlasciwa informacje o rozmiarze dysku i na nowo sformatowac do 4 GB ! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 http://groups.google.pl/groups?hl=pl&clien...lr=&sa=N&tab=wg Problem był opisywany x razy. Zostaliście najprawdopodobniej oszukani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam, mam ten sam problem tyle ze z penem 4G. poradziłem sobie w sposób następujący. zainstalowałem wszelkie programy ktore byly dolaczone do sprzetu i po wlozeniu za ktoryms razem uruchomilo mi sie narzedzie do formatowania. i wszystko bylo git. faktycznie bylo 4GB po kolejnym formatowaniu cos sie zepsulo i mam 32MB (0,032 GB) pojemności nie potrafie sobie z tym poradzic. moze ktos wie jak usunac niewlasciwa informacje o rozmiarze dysku i na nowo sformatowac do 4 GB ! pozdrawiam WIdzisz. Namnozylo sie troche tego syfu ostatnio. Niech zgadne : taki niebieski lub czerwony przypominajacy wygladem czopek xxl. zapraszam www.4zy.com to ze masz 32MB to raczej normalne - a te 4, czy 8 G(kto pisal ze bajtow) mozna wrzucic miedzy bajki - mozna zafalszowac pojemnosc pena, a te 32 MB to wszystko na co stac chip w nim wbudowany ... niestety to prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...