jahu Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Cześć. Nie wiem czy to dobre miejsce, ale... Mam problem w domu z literą "ć", tzn. nie działa kombinacja klawisza alt+c, klawiatura jest okej bo wszystkie inne polskie znaki są dobre. Ustawienia też. Ktoś miał już podobny problem? Mam WinXP+sp2 proszę o pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 moze ci sie przestawil jezyk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jeżeli masz sterowniki z Catalyst Control Center (CCC) wyłącz w nich Hotkeys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jeżeli masz sterowniki z Catalyst Control Center (CCC) wyłącz w nich Hotkeys. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...