jacekscz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam 1.Jak i na ile mozna podkrecic ten procesor bios AWARD 4.51PG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Niewiele chyba, ze azotem ;) A jak? Zapewne zworkami. Dobrze by bylo jakbys podal model plyty bo sam bios to wiele nie mowi. Sprawdz w manualu jak ustawic mnoznik 5x i sprobuj czy pojdzie. Powinno. Wiele wiecej nie wycisniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 ja kiedyś kombinowałem z moim k 6 266mhz(66x4) i poszedł bez problemu na 2.5v i fsb 100..... troche sie grzeje ale chodzi... żeby była lepsza płyta to bym dał mu mnożnik 5 i było by git... ale z tym twoim to nie wiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 266 to całkiem inna bajka niż 450. Nie ma porownania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 wiem , ale pisze jak u mnie było... pozatym 266 było na starym rdzeniu i kręciło się inaczej niż 450.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoAngel Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 wiem , ale pisze jak u mnie było... pozatym 266 było na starym rdzeniu i kręciło się inaczej niż 450.... 450Mhz pujdzie na bank na 500Mhz A jak sie uda to na 550Mhz wystarczy mnożnik zmienić i napięcie jak ci niestabilnie pracuje, tylko nie zapomniej o coolingu.. I zainstaluj jakiś czytnik temperatury proca..:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Czy k6-2 mozna w ogole oskalpowac z tej aluminiowej oslonki ? :] No i jakie dac max napiecie na proca, def. chodzi 2,2v a zworkami moge ustawic nawet do 3,5v, tylko, czy wtedy nie poleci dymek ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) oskalpowac sie da spokonie ( do zamrazarki na noc i pozniej delikatnie podwazyc ) a napiecie to moja 500 biegala na 550@2,6 V ( ale spokojniewytrzymuja 3,0 ) a ta 450 powinna poleiec na 550 na jakims dobrym chlodzeniu i napieciu Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Pietia(lania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Odkopie troche. :] Wlasnie zapodalem procka na 500mhz - 2,7v (na 2,6v dzialal, ale nieraz jakies fikoly sie dzialy). Na 550mhz - 2,8v bootuje, ale juz nie laduje systemu, pewnie na ~3,0v by dal rade, tylko raczej chlodzenie trzeba zmienic, bo czytalem, ze max temp. dla tych prockow to 65*c. :] Moze zarzuce jakies chlodzonko z k7 i wtedy sie pobawie. Moze pomyslec nad skalpowaniem, to tez zbilo by troche temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...