[Dante] Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Gdzie można znaleźć najszybciej (najnowsze) oficjalne BIOS'y dla nagrywarek DVD NEC'a? Nie chodzi mi o strony fanów czy fora NEC'a ale Jego oficjalne miejsce dla BIOS'ów. Przeszukałem (może mało dokładnie) nec.pl i nec.com ale nie znalazłem tam nawet specyfikacji modelu 4550A. Gdy NEC czy kto to tam może robić te BIOS'y dla niego zrobi owy BIOS to gdzie wtedy go umieszcza? Na jakiej stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Polecam stronkę www.cdrinfo.pl - ogromna strona o nagrywaniu oraz z biosami Edytowane 14 Listopada 2005 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Tylko, że na CDR Info nie ma nawet oryginalnego BIOS'u do mojego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...