_su Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Czy znacie jakieś adresy internetowych sklepów gdzie sprzedają starsze procki takie np. klasy Pentium III Mnie akurat szczególnie interesuje Pentium III w przedziale 700 MHz – 1 GHz z 512 Cache. Szukałem na allegro i z tych częstotliwości są ale z 256 cache. Ważne żeby była gwarancja przynajmniej parodniowa, rozruchowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 obawiam sie, ze takie procesory, jakiego poszukujesz w przyrodzie nie wystepuja ;) wszystkie p3 coperminy maja 256 cache-u, dopiero p3 tualatin ma 512 ale te sie zaczynaja bodajze od 1133 mhz (ale glowy za to sobie nie dam uciac - moze byly i o nizszych zegarach) i na dodatek sa cholernie drogie jak na swoj wiek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 na allegro jest gościu ma nick nexan czy jakoś i on stare kompy sprzedaje i ma nawet własną stronkę nie chce mi sie szukać ale ma napewno...a czy będzie miał takie proce to nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 p3 z 512c byly z nizszymi zegarami ale ta pamiec dzialala z polowa predkosci wiec te z 256 sa szybsze (full speed) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...