czarnyrycerz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam. Dostałem od ojca używaną nokię 6310i. Niby wszystko fajnie ale czasami bez powodu gdy gdzieś idę i dam blokadę klawiszy telefon się sam wyłącza. Dzieje się tak powiedzmy raz na 2 tygodnie. Na pewno nie jest to wina słabej baterii. Czy jest możliwość jakiegoś pozbycia się tego problemu powiedzmy przez wgranie nowego softu czy cuś? Lub może oddać ją do jakiegoś serwisu? Miał ktoś może podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Sprobuj dac jakis kawalek papieru grubszy miedzy baterie a obudowe, ja przy mojej 6210 mialem podobny przydek, po prostu bateria sie troche ruszala i czasem sie tak wylaczala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Sprobuj dac jakis kawalek papieru grubszy miedzy baterie a obudowe, ja przy mojej 6210 mialem podobny przydek, po prostu bateria sie troche ruszala i czasem sie tak wylaczala :/Też tak miałem w 5110... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Sprobuj dac jakis kawalek papieru grubszy miedzy baterie a obudowe, ja przy mojej 6210 mialem podobny przydek, po prostu bateria sie troche ruszala i czasem sie tak wylaczala :/ Panowie w 6310i jest taka mala czarna elastyczna podkladk wlasnie aby zabezpieczyc przed wysuwaniem sie baterii. Sam mam podobny problem czasem telefon sie sam restartuje jest to irytujace troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...