pmichal Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 SIEMA MAM MAŁY PROBLEM MAM ATHLONA 1400 TB PODKRECONEGO NA 1600 NA CHLODZENIU WODNYM. MAM ZA OKNEM NAGRZEWNICE I TO JEST TEN PROBLE , NA KABLACH KTÓRE WCHODZA DO MIESZKANIA SKRAPLA SIE WODA!! I BLOK JEST TEZ TROSZKE WILGOTNY!! TEMPERATURA WODY W ZBIORNIKU MA 6oC NIE WIM CO ROBIC POMUZCIE MI!!!! Z GÓRY DZIEKI!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 SIEMA MAM MAŁY PROBLEM MAM ATHLONA 1400 TB PODKRECONEGO NA 1600 NA CHLODZENIU WODNYM. MAM ZA OKNEM NAGRZEWNICE I TO JEST TEN PROBLE , NA KABLACH KTÓRE WCHODZA DO MIESZKANIA SKRAPLA SIE WODA!! I BLOK JEST TEZ TROSZKE WILGOTNY!! TEMPERATURA WODY W ZBIORNIKU MA 6oC NIE WIM CO ROBIC POMUZCIE MI!!!! Z GÓRY DZIEKI!!!!!!!!!!! Po pierwsze nie pisz nigdy wiecej duza czcionka ! :evil: Jezeli chodzi o roorki i skropliny, to zaloz sobie na nie otuliny. Mozna je dostac w marketach budowlanych i innych sklepach z taimi artykulami. to te takie szaro-srebrne, tanie jak barszcz 8) Pozatym wypadaloby tez skorzystac z opcji Szukaj , wiele razy juz o tym pisano na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja bym sie mimo wszystko zastanowil czy warto. Woda na bloku moze sie dalej skraplac (po zastosowaniu otulinin tez), jak i w okolicach socketu i samegego procesora (nozki), po jakims czasie moze dojsc do korozji, czy innych tego typu akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja bym sie mimo wszystko zastanowil czy warto. Woda na bloku moze sie dalej skraplac (po zastosowaniu otulinin tez), jak i w okolicach socketu i samegego procesora (nozki), po jakims czasie moze dojsc do korozji, czy innych tego typu akcji. Dlatego doradzilem mu poszukanie postow o tym. Niedawno bylo pisane. Wszystko da sie zaizolowac, tylko czy bedzie mu sie chcialo tak ciaprac plyte ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 patrz strona glowna tweaka jak instalowac pelta - 6stopni to doozo - ja mialem ostatnio wode 0C!!!! tez sie skraplalo ale to olalem bo tylko 2 godz bylo tak zimno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...