Seth Thorn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 witam jeśli przeglądam zdjęcie i jest ono w b.dobrej rozdzielczości i zrobiębardzo dueżo zooma (4-6razy w ACDSee) i przesuwam strzałkami tenzzoomowany obraz to krtóra pamięc to "czyta"? chodzi mi o to która jest za to odpowiedziałna ta od grafy czy DDR? problem?! na 2-3sec obraz mi się zwiesił kikla razy pod rząd (3-4razy) ale np winapm chodził (czyli kompa znie zroziło) inne zdjęcie, to samo ale za chwilę przy kolejnym już tka nie było .... :blink: jak jest dory program do testu pamięci do jej obciążania? dodam że często podczas grania zwiesza mi się komputer i są to różnegry ale jak zapuszcze 3DMark05 to się nie zawiesza (choć ptk mało bo2153). I tak nie moge pograć wogóle w Spliter Cell pandoras box bo po 4-5 minwiesza się (miałem tak za każdym, przez 5 prób, razem więcodintalowałem) ale ne zwiesił mi się jak grałem przez 4h w MoH Pacifici na prawie najwyższych ustawieniach lub najwyższych!! o co chodzi? sprzet w stopce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Popraw błędy w swoim poście to może komuś zachce się to przeczytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth Thorn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a o jakich mówisz że brak spacji lub literka zjedzona come on dude (bo jeśli uważasz ze jest tam ort. to weź do ręki słownik) no offence Powiedz ja Ci sie sprawuje Asus Extr. karta video? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 jesil chodzi o pytanie ze zdjeciem to jest to ddr w kompie ja bym przejechal ramy memtestem i ew. goldmemory, w ogole sprawdz stabilnosc kompa, pomierz napiecia zasilacza w stresie itp... bylo takich tematow z kilka tysiecy jak sadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...