Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Da sie to zainstalowac wogole ? Jak mi sie zainstaluje to pisze, ze instalacja zakonczona pomyslnie, a jednak w dxdiag pisze nadal 8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Oooo właśnie, to samo wyczaiłem ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Nikt nie ma wersji 8.1b ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jest wersja też 8.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jest wersja też 8.2 To jest DirectPlay, jak się nie mylę, zawierający ów tajemniczy DX8.1b, chyba że znowu coś nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Kaeres, szykuje Ci już piwko na 4000-go posta :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 U mnie też jest 8.1, ale widocznie tak ma być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...