Vitto Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Hejka, czy do Asusa A6Vc-Q024H bedzie pasowala taka pamiec: Kingston SO-DIMM 512 MB DDR2 PC-533 CL4 [KVR533D2S4/512] ??? Wlasciwie to pytanie powinno brzmiec: czy jakiekolwiek pamieci do laptopow (SO-DIMM), beda dzialaly w tym laptopie czy to musi byc jakis konkretny egzemplarz? Z gory dziekuje i pozdrawiam wszytskich forumowiczow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Hejka, czy do Asusa A6Vc-Q024H bedzie pasowala taka pamiec: Kingston SO-DIMM 512 MB DDR2 PC-533 CL4 [KVR533D2S4/512] ??? Wlasciwie to pytanie powinno brzmiec: czy jakiekolwiek pamieci do laptopow (SO-DIMM), beda dzialaly w tym laptopie czy to musi byc jakis konkretny egzemplarz? Z gory dziekuje i pozdrawiam wszytskich forumowiczow. a czy tak naprawdę ciężko przeczytać w specyfikacji notebooka jakie ma pamięci?? to naprawdę nie boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba zle sformulowalem mojego posta. Mam dwa sloty w laptopie, jeden zajety przez taka pamiec: 512 MB DDR2 533 MHz, firma Hynix, pytam czy taka pamiec Kingstona bedzie dziala razem z ta ktora juz mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Powinna ci działać na 99,9%.Mam u siebie taką samą kość na dzień dobry,do tego kupiłem pierwego z brzegu Kingmaxa i wszystko śmiga pięknie w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...