ptys Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No właśnie wyszła fajna strzelanka w stylu alien breed, http://media.www.gamestats.com/media/735/735020/imgs_1.html niezła grafika, sporo broni które mozna ulepszać, no do tego niezła grywalność, polecam po cieżkim dniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) yyyy.... nie ma celownika? :| A grał już ktoś fajne jest? Sorry przecież napisałeś że jest fajna i grywalna! Edytowane 14 Listopada 2005 przez Black Jack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jak dla mnie extra! Grafika naprawde na wysokim poziomie jak na taka gierke. Tylko chyba sobie za wysoki poziom wybralem bo czesto gine. zablokowalem sie na 1 bossie :P Celownik jest na miejscu. Dobre wykonanie w starym stylu. Nie wiem czemu przypomnialo mi sie odrazu cannon fodder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 a jakie to ma wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Całkiem przyjemna gierka. Fajne cienie. Fajny klimacik. Tylko ponoć króciutka... http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=3740&PT=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 zajefajna giera :D:D:D aż się prosi o remake Alien Breed: Tower Assault Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 moze być fajne jak za czasów Amisi w Alienbreeda się popylać będzie PATRZ TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...