rockboy182 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam zakupilem ostatnio semprona 3000+ wersja BOX. Radiatorek posiada pod spodem tasme termoprzewodzaca powiedzcie mi czy taka tasma zapewni mi bez problemu odprowadzanie ciepla czy musze dokupic cos jeszcze Wybaczcie ze pytanie jest z serii banalnych ale ja zatrzymalem sie w czasach gdzie byly pasty przewodzace i smarowalo sie Penitumy III :D Prosze odpowiedz Dziekuje za wyrozumialosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No i nic się nie zmieniło, usuń to badziewie i przesmaruj Arctic Silver 5, jest już dość tania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) No i nic się nie zmieniło, usuń to badziewie i przesmaruj Arctic Silver 5, jest już dość tania. lub OCZ'em Ultra 5 (czy jakos tak). cena podobna, a OCZ ciut lepszy ;P Roznica miedzy takim syfem, a tym OCZ'em lub AS5 jest ogromna ;) Edytowane 14 Listopada 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 lub OCZ'em Ultra 5 (czy jakos tak). cena podobna, a OCZ ciut lepszy ;P Roznica miedzy takim syfem, a tym OCZ'em lub AS5 jest ogromna ;) a jak z wydajnoscia pasty AC MX-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a jak z wydajnoscia pasty AC MX-1 z tego co slyszalem jest ciut gorsza od OCZ'a i AS5. Tutaj masz test past termoprzewodzacych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 z tego co slyszalem jest ciut gorsza od OCZ'a i AS5. Tutaj masz test past termoprzewodzacych ;) dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a jak z wydajnoscia pasty AC MX-1 Ja mam AC MX-1 z Freezera i straszna lipa. Tak jak w tescie, do ktorego link pojawil sie wczesniej, nie da sie jej rozsmarowac, jest jak plastelina. Troche 'podziabalem' nia Opteronka i powiedzmy do 50*C nie dochodzi na 2600/1.5V, ale zmieniam wkrotce na AS5 (jak juz zmontuje wszystko, bo na razie lezy sobie na ziemi). Wczesniej mialem na tym MX-1 Venice 3000+ i na 2500-2600/~1.5-1.6V tak do 45-48*C w stresie (tak mniej wiecej, nie testowalem duzo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...