spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 TAK JAK W TEMACIE NIE MAM PJECIA CZEMU SIE TAK DZIJE POPROSTU MYSZKA MA BLOKI TAKIE W GRACH TAKIE COS SIE NIE ZDARZA TYLKO W WINDIWSIE NA PULPICIE ZE NAGLE NA 1 SEK STAJE I NIE WIEM O CO CHODZI TROSZKE BARDZO JEST TO DENERWUJACE A NAJGORSZE JEST TO ZE NIE WIEM CO JEST TA PRZYCZYNO MOJ KOMP TO ATHLON 1700 SHUTLE AK 32 266A 384 RAM --GAINWARD TI 4200 MA OZE KTOS RADE NA TEN PROBLEM --WIEZCIE TO JEST NORMALNEI MASAKRA JAK JEST TAKIE COS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jak mi sie tnie to zmieniam baterie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 YO NIE JEST MYSZKA OPTYCZNA TYLKO ZWKLA I TU MAM BOL WLASNIE :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Moze trzeba ja wyczyscic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Po pierwsze zmien czcionke w swoim poscie na mala, nie wolno sie tak wydzierac :evil: BTW myszki, czy przeinstalowywales drivery do niej ? Czasem wystarczy tylko to. Oczywiscie jezeli masz kuleczke, to czyszczenie tez jej nie zaszkodzi, wrecz odwrotnie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mialem to samo u siebie z a4tech'em... czyszczenie nic nie dawalo, okazalo sie ze mycha zglupiala i tyle (zadnej krzywdy jej nie robilem :) )... podlaczylem stara myche za 10 zeta dzialalo no problemo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 u mnie czasem sie tnie jak mam podlaczona przez usb i cos z dysku czyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 moze masz jakies aplikacje w tle uruchomione, powyłączaj w autostarcie w msconfig niektore rzeczy, moze pomoze :D, albo zmnien sobie podkładke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 heh wlasnie to jest myszka a4 tech --ona normalnie chodzila wczesniej tylko tak nagle pieknie chodzi tylko na chwile sie zatrzymuje tak nie to ze jest brudna na pewno czysciutka robilem juz to wczesniej podkladka tez jest ok i wlasnie czasem ma takie glupie bloki i nie wiem co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 sprawdz obciazenie procka w tym momencie u mnie jak jest 100% przez pewien czas to jak myszka jest na usb to zaczyna tez skakac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 to wina myszki-tez takie cos mialem, zmien na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a czasem nie tnie sie jak odpalasz modem - i wtedy uzycie proca jest 100% przes pare chwil (podczas wybierania numeru)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 wlasnie o to chodzi ze bez zadnego powodu sie tnie tak sama heh poprubuje i zobacze :) dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 heh wsumie sie tnie nawet jak wlaczam outbloka przycinka myszy i masakra a jak wlacze winampa i do tego doloze pluginy uzycie proca w 100 % to jest przesada czego moze byc wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Twoj procesor nie ma HT :lol: i to dlatego. 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ze czego nie ma ?? co to wogle jest da sie to jakos wlaczyc co to daje bo nie wiem o co chodzi heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 HT=HyperThreading. Zartowalem z tym oczywiscie bo to cudo ma tylko Intel P4 3.06GHz 8) Moj typ to zwalone sterowniki od myszy albo 4in1. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja też mam mychę a4tech i tesh czasami odpierdziela mi jakieś dziwne rzeczy to się wkórzam i myshka lata po całym pokoju a jak to nie pomaga to ją rozkręcam czyszcze ... i działa spoko ... ale te myshki a4techa to jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! ... a4tech rfsw-25[radiowa] 68 zeta poszło w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :( buuhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 podkręć myche na 20ghz i bedzie spox zrób v-moda podłącz ją pod zwykłe 220V no i oczywiście azot cooler obowiązkowo ja tak mam i wszystko chodzi midzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja też mam mychę a4tech i tesh czasami odpierdziela mi jakieś dziwne rzeczy to się wkórzam i myshka lata po całym pokoju a jak to nie pomaga to ją rozkręcam czyszcze ... i działa spoko ... ale te myshki a4techa to jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! ... a4tech rfsw-25[radiowa] 68 zeta poszło w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :( buuhahaha... Nie zgadzam się z tym. Ja mam myszkę A4tech model WWW-25 i działa bez zarzutu już około roku z hakiem... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja też mam mychę a4tech i tesh czasami odpierdziela mi jakieś dziwne rzeczy to się wkórzam i myshka lata po całym pokoju a jak to nie pomaga to ją rozkręcam czyszcze ... i działa spoko ... ale te myshki a4techa to jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! ... a4tech rfsw-25[radiowa] 68 zeta poszło w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :( buuhahaha... Nie zgadzam się z tym. Ja mam myszkę A4tech model WWW-25 i działa bez zarzutu już około roku z hakiem... :twisted: ja tez moge "miec" myszke rok i tez bedzie dzialac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 zależy o jakiej myszce mówimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 hmm, wyczailem dlaczego mi haczy... okazalo sie, ze winXP nie wykrywa mi glownego dysku jako UDMA i uzywa PIO Mode :((((( Dysk jest napewno sprawny, wlaczalem pod [brzydkie określenie na linuksa]em i tam sysko smiga tak jak powinno, a pod win transfer faktycznie jakis kieprawy a i podczas odczytu/zapisu wszystko laguje lacznie z myszka... Juz zdarzylo mi sie to drugi raz, jedyne co zmienialem to podlaczalem kamerke przez USB, wtedy sie zaczelo rypac :/ Probowalem juz przeinstalowywac 4in1 czy cus, ale nie dalo ... Ma ktos jakis pomysl? bo nie mam zamiaru znowu reinstalowac sys'a :/ Oczywiscie w biosie wszystko jest dobrze ustawione, specjalnie sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 pliz pomozcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 MNie też się cieła bez powodu podjąłem następujące kroki 1 format c i instalacja wina = nie pomogło 2 zwiększyłem napięcie na procku = o dziwo to było to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 o ile podniosles napiecie na procu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...