angelk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam... Mam taki problem, że kiedy gram... źle powiedziane... kiedy próbuje włączyć jakąkolwiek grę, po krótkim czasie od włączenia jej, zawiesza mi się komputer. Cały ekran robi się czarny i nie słychać żadnego dźwięku... próbowałem instalować nowsze wersje sterowników (Kartę graficzną mam Radeon 9550 i sterowniki Ati), ale nadal nie działa. Nie mam pojęcia co mogę zrobić. A nie sądzę aby to była wina sprzętu, ponieważ kiedy miałem zainstalowane sp1 to wszystko chodziło bardzo dobrze. Dopiero po zainstalowaniu sp2 wszystko zaczęło się tak robić. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a może po prostu sprzęt się przegrzewa? :/ od zbyt wysokiej temperatury często się tak dzieje.. sprawdzałęś tempertaury? tak wogóle to jakiej firmy masz tego Radeona? Gigabyte? i może reszte sprzętu dopisz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypnik413 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja tak miałem na starym kompie :P Wtedy zepsuł mi się wiatrak na radiatoprze od proca i mój stary celeron 1000MHz miał temp pow. 100C CZyli za goorąco :D sprawdź chłodzenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jest mały problem bo troche sie nie znam na kompach :oops: ale cos tam moze wynajde... karta graficzna Radeon 9550 ati technologies inc. procek AMD sempron i dalej nie wiem gdzie sprawdzić :oops: sory że problem robie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...