Fulko Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 lada dzień dostane neo ( mam w tej chwili sdi) , mam tez sieć domową na 2 kompy podzieloną na NND (mój komp i laptop). Problem jest taki : chce udostępnić neta na kompa oddalonego od mojego domu o 2km (dokładniej jest to sklep w którym pracuje) . Po lini prostej nic nie blokuje po drodze ( mój dom jest na wniesieniu + ew antena na dachu ) a sklep jest w wysokiej kamienicy wiec też antena na dachu. Pytanie tylko czym to zrobić ? od razu pisze że założenie telefonu i neo w sklepie odpada a sąsiedzi to delikatnie mówiąc buce więc też moge zapomnieć :? help me :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Jak to czym :-P Lacze radiowe wifi . tzn ap wifi + 2 karty pci + 2 anteteny (tylko nie za 50zl z allegro) Mozesz sie tez obyc bez ap ale nie polecam Edytowane 14 Listopada 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 może jakieś małe sugestie sprzętowe ( po oblookaniu allegro mam mętlik ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...