Yorkus Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Mam kartet ATI Radeon 9000 , i mam problem - nie potrafie jej podkrecic , instalowalem juz ( chyba ) wszystkie :) programiki do podkrecania Radeona i zaden nie wykrywa mi czestotliwosci taktowania - pamieci i rdzenia , o co chodzi ??? pomocy !! Jako ciekawostke dodam ze przy uruchamianiu komputera nie pojawia sie bios karty graficznej ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Moze ona nie ma biosa ? :P To zalezy takze od plyty glownej. Mojemu bracikowi nie wykrywa taktowan gf2mx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 programiki do krecenia takie dedykowane tylko dla ATI jakos nie radza sobie z GPU R9000. ja na swojej tez nic nie znalazlem co by dzialalo. jednak skorzystaj z Power Strip'a - jak najnowszej wersji. podkrecisz bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...