-=drake=- Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam po raz ostatni pobawiłem sie z moim do niedawna zmarłym radeonem 9700@PRO. Na początku myślałem że jedna pamięć jest uwalona, ale pomyślałem że włącze kompa i sproboje wlaczyc aplikacje 3D. Tak też zrobiłem i karta nie wykłada się przy tych aplikacjach! Widać obrotomierz w Undergroundzie 2 mape oraz lusterko! wszystko dzieje sie z okolo 50 fps tak jak wtedy czyli karta nie straciła na wydajności!! Patrze a pamieci są gorące tak jak wtedy gdy karta była działające. Na ekranie cały czas pokazane jest 6 pionowych pasów które są stałe ale jesli najade myszą to mysz jest takjakby przednimi. Przyjrzałem się BARDZO dokładnie karcie i zauważyłem coś takiego że na ścieżce jest czarny kwadracik a ten kwadracik jest pokryty czymś brązowym i jest zniekształcony :/ może to jest wina tego całego zamieszania! Zauważyłem że kilka kwadracików koło siebie jest takich. Nie jest to ani mosfet ani kondensator! Wszystkie pamięci są gorące i przechodzi jeden test w 3dmark 2005 bo nie chcialo mi sie czekac dalej. Moje gg 8758241 jakby ktoś mógł polecić kogoś kto mógłby ewentualnie pomóc! Odwołałem aukcje na allegro za 100 zł bo pomyslalem ze moge cos z tym zrobic a karta miala w 2 dni 350 wyswietlen wiec ktos moglby kupic ja :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerman Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam po raz ostatni pobawiłem sie z moim do niedawna zmarłym radeonem 9700@PRO. Na początku myślałem że jedna pamięć jest uwalona, ale pomyślałem że włącze kompa i sproboje wlaczyc aplikacje 3D. Tak też zrobiłem i karta nie wykłada się przy tych aplikacjach! Widać obrotomierz w Undergroundzie 2 mape oraz lusterko! wszystko dzieje sie z okolo 50 fps tak jak wtedy czyli karta nie straciła na wydajności!! Patrze a pamieci są gorące tak jak wtedy gdy karta była działające. Na ekranie cały czas pokazane jest 6 pionowych pasów które są stałe ale jesli najade myszą to mysz jest takjakby przednimi. Przyjrzałem się BARDZO dokładnie karcie i zauważyłem coś takiego że na ścieżce jest czarny kwadracik a ten kwadracik jest pokryty czymś brązowym i jest zniekształcony :/ może to jest wina tego całego zamieszania! Zauważyłem że kilka kwadracików koło siebie jest takich. Nie jest to ani mosfet ani kondensator! Wszystkie pamięci są gorące i przechodzi jeden test w 3dmark 2005 bo nie chcialo mi sie czekac dalej. Moje gg 8758241 jakby ktoś mógł polecić kogoś kto mógłby ewentualnie pomóc! Odwołałem aukcje na allegro za 100 zł bo pomyslalem ze moge cos z tym zrobic a karta miala w 2 dni 350 wyswietlen wiec ktos moglby kupic ja :rolleyes: Daj rzeczywiste zdjęcie tego bo nazwa "kwadracik" nie jest za bardzo obiektywna i zapewne każdy nie wie o co ci chodzi a gdybać sobie można pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no ale nie mam jak telefon mi nie zrobi zdjecia jak cos tak malego jest upalone :/ poszedłem do serwisu powiedzą mi w sobote rano co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Wejdz w ten watek i powiedz czy to to samo. http://forum.purepc.pl/Co-Padlo-t153019.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) tak to jest to !!! to samo co mi sie stalo !! a co sie stalo z twoja karta ? hm.... regulatory napięcia.... zobacze co gościu powie z serwisu dałem mu karte na obadanie :) w sobote rano wam powiem Edytowane 17 Listopada 2005 przez -=drake=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...