Bendzi Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam i Pozdrawiam Mam maly Problem w czasie ogladania filmu na calym ekranie Wiesza mi sie PC i pokazuje mi sie Jakis taki niebieski obraz z dziwnymi literami co to moze byc :> Robilem juz Formata i instalowalem nowe Stery do Grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam i Pozdrawiam Mam maly Problem w czasie ogladania filmu na calym ekranie Wiesza mi sie PC i pokazuje mi sie Jakis taki niebieski obraz z dziwnymi literami co to moze byc :> Robilem juz Formata i instalowalem nowe Stery do Grafy 1)a na jakim systemie działasz ? 2) jaki masz konfig ?(zasilacz itd) 3)a próbowałeś sterów dodanych w pudełku z kartą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bendzi Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam :) System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Mikroukład płyty głównej VIA K8M800, AMD Hammer Pamięć fizyczna 512 MB (PC3200 DDR 400 SDRAM) Karta wideo NVIDIA GeForce FX 5500 (128 MB) Procesor 29 °C (84 °F) WDC WD1200SB-01KBC0 38 °C (100 °F) Zasilacz 350 W Dzieki za Pomoc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 co do zasiłki to mam nadzieje ze to nie jakiś Megabajt ;) w grach też sie tak robi czy tylko w filmach ? jeżeli tylko w filmach to pokombinuj moze coś z kodekami jak sterowniki nie dają rady (u mnie filmy działały tylko na sterach z pudełka - na innych ściagnietych nawet ze strony leadteka zwiecha w filmach) jest też małe prawdopodobieńswo ze sypnieta jest karta - wrzuc ja do innego kompa - jak będzie działać to znaczy ze wina twojego systemu, jak to samo to na gwarancje z nią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Zainstaluj K-Lite Codec Packi 2.60, imho najlepsze kodeki do filmów. Wszystko idzie ogniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bendzi Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 To tez nic nie dalo to samo sie dzieje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...