Crusher Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam, znowu mnie tu przywiało. Problem mam trochę nietypowy. Wiem z doświadczenia iż dobre dętki do Rivy TNT2 Vanty 16 MB na AGP to 12.90 jednak mam tylko i wyłącznie na XP. Szukam czegoś na platformę 98,95,ME cokolwiek. Jeśli ktoś zna inne lepsze stery bardzo proszę o linka do nich ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam, znowu mnie tu przywiało. Problem mam trochę nietypowy. Wiem z doświadczenia iż dobre dętki do Rivy TNT2 Vanty 16 MB na AGP to 12.90 jednak mam tylko i wyłącznie na XP. Szukam czegoś na platformę 98,95,ME cokolwiek. Jeśli ktoś zna inne lepsze stery bardzo proszę o linka do nich ~~ Archiwum driverów nVidii? pzdr, WR81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusher Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Dziękuję bardzo, dokładnie o to mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...