MacMus Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Nie mogę usawić mniejszej temperatury na moim 3023 niz 1,075 gdyż nie ma takej w zakładce której rozwijam ( menagment/add/requested voltage level). Wiem że wam udało sie zejść niżej niż 1,075 na 800Mhz ja jednak nie mam takij opcji ( na 1,8 mam 1,75 Mhz więc chciałbym zaniżyć też dla mnimalnej częstotliwości ) Z góry dziękuje Edytowane 14 Listopada 2005 przez MacMus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Nie mogę usawić mniejszej temperatury na moim 3023 niz 1,075 gdyż nie ma takej w zakładce której rozwijam ( menagment/add/requested voltage level). Wiem że wam udało sie zejść niżej niż 1,075 na 800Mhz ja jednak nie mam takij opcji ( na 1,8 mam 1,75 Mhz więc chciałbym zaniżyć też dla mnimalnej częstotliwości ) Z góry dziękuje no to znaczy że nie będziesz miał :? wszystkie napięcia powinny ci się pokazać. spróbuj najpierw kliknąć na deafult potem wybierz P-State 0 - czyli najmniejszy mnożnik i dopiero modify. jeśli się nie pokaże to dupcia zbita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacMus Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 no to znaczy że nie będziesz miał :? wszystkie napięcia powinny ci się pokazać. spróbuj najpierw kliknąć na deafult potem wybierz P-State 0 - czyli najmniejszy mnożnik i dopiero modify. jeśli się nie pokaże to dupcia zbita.Ale dziwi mnie jedno czemu inni użytkownicy acera 3023 mogą obniżyć napięcie poniżej 1,075 a ja niestety nie mogę ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...