aresik Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam problem gdy instaluje win 2000 na moim dysku 200 GB po instalacji system nie widzi mojej największej partycji 121 GB (widzi dysk ale nie można wejść "brak dostępu do dysku lub dysk jest uszkodzony") na której są już dane i gdy wchodzę w mój komputer aby wejść na jakiś dysk strasznie mułowato pokazuje dostępne dyski. Dodam ze partycje na tym dysku były tworzone w menadżerze partycji przy instalacji Windows XP system plików to NTFS. Proszę o odpowiedz. Edytowane 14 Listopada 2005 przez aresik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 http://support.microsoft.com/kb/305098/EN-US/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresik Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Wielkie dzięki wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...