p4trykx Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Czesc Moje preferencje co do notebooka procesor Pentium M ram min 512 dysk 80 gb kata ATI lub coś podobnego rozdzielczosc 1680 x 1050 i ekran 15,4 cala min 3 godziny na baterii Nie za drogi Mnej wiecej lapia sie Aristo prestige 790 Acer TravelMate 8100 HP nx8220 Najbardziej podoba mi sie Aristo bo jest najcieńszy i najtańszy. Nie wiem tylko jak jest z jakościa Aristo(ma ktoś może), wiem że to jakis Compal. Acer jest fajny ale troche drozszy i grubszy. HP jest najcienszy ze wszystkich ale ma gorsze parametry za ta cene. Myslalem tez o Asusie A6va ale ktos tu pisal ze bateria kiepsko trzyma, no i ma gorsza rozdzielczosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) bierz aristo, sam posiadam podobny model, wykonanie bardzo solidne, a ta matryca to rewelacja. Lepsza niż w moim stacjonarnym LCD :D. Mówie ci nie kupisz lepszego za ta cenę jak aristo. No i praca na baterii też jest bdb. Na moim przy obciążeniu wyciągam ok 3h. Myśle, że przy ekonomicznej pracy doszedłbym do 3h 40 min. Edytowane 15 Listopada 2005 przez cove_16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...