Misiolo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Wszystko w temacie. Najlepiej gdyby był płaski. Dobrze by było jakiś monitorek z tych obecnie dostępnych na allegro. Ale jeśli znacie jakieś dobre monitory w tym przedziale cenowym to podawajcie. Z góry dzięki za porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Wszystko w temacie. Najlepiej gdyby był płaski. Dobrze by było jakiś monitorek z tych obecnie dostępnych na allegro. Ale jeśli znacie jakieś dobre monitory w tym przedziale cenowym to podawajcie. Z góry dzięki za porady. monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ja mam belinea 103055 ok 230zł tani ale nawet ładnie świeci :) i odświeżanie też nie najgorsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiolo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 To ten sam co podał Treter. Dzięki też go brałem pod uwagę a teraz jestem pewny co wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Szukaj Nec'kow;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Ja niedawno za 120zl kupilem Soniacza Multiscan E220 na trinitronie. Obraz zyleta, odswiezania super, tylko brac. Dobre sa tez CTXy na trinitronie, bo to praktycznie te same monitory co Soniacz. Edytowane 18 Listopada 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...