Skocz do zawartości
Curly18

Który Wentylator Pentagram Pasuje Do Abita Nf7-s ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! pytanie tak ja na temacie, mam na płycie w chipsecie załozony niebieski zalman i mam zamiar kupic PENTAGRAM FREEZONE Q-80 AlCu wiem ze wejdzie a czy na PENTAGRAM QV-100 AlCu+ wejdzie czy nie czy trzeba obciąz radiatora zalmana na pół? sorki za błedy bo spiesze sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! pytanie tak ja na temacie, mam na płycie w chipsecie załozony niebieski zalman i mam zamiar kupic PENTAGRAM FREEZONE Q-80 AlCu wiem ze wejdzie a czy na PENTAGRAM QV-100 AlCu+ wejdzie czy nie czy trzeba obciąz radiatora zalmana na pół? sorki za błedy bo spiesze sie...

80 powinny wejść a co do 100 to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kocurek i qura16 dzięki za info, już sprawdzałem czy wejdzie 100 i okazało ze brakuje 2cm wolnego miejsca to wiec juz zamówiłem 80. dziękuje i temat zamknięty.

Edytowane przez Curly18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie zamówiłeś 100 bo sam szukam kogoś z info o tym czy się zmieści.

Ja mam 120cu+ na nf7 i poza tym,ze zmienilem obudowe i nie mam zalmana to wlazl :] A tak serio, to biorac pod uwage chore ustawienie socketu na plycie w poprzedniej obudowie opieral sie o zasilacz...wlasciwie nawet nie opieral, tylko...wlasnie.Zupelnie tam nie wchodzil. Poza tym 120 wychodzi daleko na boki i na 100% ten wysoki zalman tam sie nie zmiesci.

Edytowane przez DJPreZes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

Wsadzilem ostatnio 100etke pentagrama na abita an7 zawadzal tylko o zalmana na nb wiec na abita nf7 tez powinien wejsc

(buda tt xaser3 mid tower)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...