liechmaster Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 czytalem kiedys ze winda 2000 obsluguje 2 garty graficzne. byly tam jakies testy ktore z ktorymi wspolpracuja ale to bylo bardzo dawno temu. zastanawiam sie czy jak wsadze gf3 lub gf4 w agp i do tego voodoo 3 pci to czy to zadziala. bylo by bardzo fajnie odpalac niektore gierki w glide (q2 i diablo2 w ktore czesto gram) i niektore w d3d. oczywiscie trzebaby przelaczas monitor ale to jest znacznie wygoniejszcze niz zmienianien karty graficznej. jak myslice czy to jest mozliwe? wiem ze oni w tych testach uzywali tego do rozciagniecia pulpitu a nie do gier no ale czemu nie sprobowac. A moze ktos z was ma 2 grafy w pc? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 czytalem kiedys ze winda 2000 obsluguje 2 garty graficzne. byly tam jakies testy ktore z ktorymi wspolpracuja ale to bylo bardzo dawno temu. zastanawiam sie czy jak wsadze gf3 lub gf4 w agp i do tego voodoo 3 pci to czy to zadziala. bylo by bardzo fajnie odpalac niektore gierki w glide (q2 i diablo2 w ktore czesto gram) i niektore w d3d. oczywiscie trzebaby przelaczas monitor ale to jest znacznie wygoniejszcze niz zmienianien karty graficznej. jak myslice czy to jest mozliwe? wiem ze oni w tych testach uzywali tego do rozciagniecia pulpitu a nie do gier no ale czemu nie sprobowac. A moze ktos z was ma 2 grafy w pc? pozdrawiam zadziała zadziała jak wsadzisz 1 w agp 2 w pci to se w biosie ustaw którą ma wykozystać przy starcie czy agp czy pci. niektóre grafiki są wstanie rozdzieliś obraz na 2 grafiki ale voodo bedzie dużo wolniejsze od gf3 i pograć se nie pograsz choć działać bedzie. pozdrówka Wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 no nie wiem , w d2 glide wyglada super w q2 tez a tylko o te gierki mi chodzi do voodoo reszta bedzie na gf :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...