amatorka Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 witam wszystkich forumowiczów.. chciałabym kupić sobie aparat cyfrowy Nikona (słyszałam, że sa najlepsze), niestety nie znam sie za bardzo na tych wszystkich parametrach typu ogniskowa, przesłona itd..mam za to upatrzonych kilka modeli w granicach cenowych które mnie interesują..może ktos pomoże mi wybrać najlepszą opcję?? bardzo prosze o pomoc..oto moje propozycje: http://www.ceneo.pl/ProductsComparison.asp...roductID=135895 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 W tej cenie myślę, że lepszym wyborem będzie coś od Canona np. A610, ewentualnie A620 jeśli Cię stać. Napisz jeszcze czy zależy Ci na małym rozmiarze aparatu, bo jeśli nie to może zainteresuje Cię jakaś tańsza hybryda( Fuji S5500 lub S5600, Konica-Minolta Z3, Canon S1 IS, Sony H1 trochę droższy, lub jakiś Panasonic np. FZ5). Zastanów się i napisz do jakich zdjęć będziesz używał aparatu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 A610 GOOD A620 BAD S5500 GOOD Z3 BAD S1 IS GOOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 S1 IS GOOD Bym się kłócił... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Kazdy ma wady i zalety. IS jest zaleta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no własnie Dijkstra co widzisz złego w S1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Nie no, droczę się trochę, to nie jest zły aparat - po prostu za nim nie przepadam. Główna wada dyskwalifikująca go w moich oczach to mały EVF o małej rozdzielczości, ale w tym przedziale cenowym to normalka niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorka Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 kurcze ogladałam tego canona który polecacie, troche poczytałam o nim na fotoramie, wprawdzie nie wszystko kumam..ale jednego nie kumam absolutnie..czemu u licha jeden aparat kosztuje raz 1090 zł a drugi raz - 1700zł (http://www.ceneo.pl/4432#productLevel ) ???? taka różnica??? fak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A dlaczego w jednym sklepie na ulicy A aparat moze kosztowac 1100zl a w innym sklepie na ulicy B ten sam aparat moze kosztowac 1300zl? Mysl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Polują na kretynów może ( A nóż ktoś kupi...) A tak serio to z tego co zauważyłem to drogie są w dupnych sklepach, pewnie już dawno nie mają go w asortymencie ale zapomnieli usunąć z oferty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Pozniej taki sklep drukuje karte: SUPER PRZECENA 1700zl --> 1200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 mam canona IS S1 i moge go z czystym sumieniem polecic :) duzo opcji prosta obsługa :) stablizacja obrazu, zdjecie przy zoomie 10x nie rozmyte mi on odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...