Skocz do zawartości
amatorka

Niech Mi Ktoś Pomoże Wybrać Dobry Aparat!

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich forumowiczów..

chciałabym kupić sobie aparat cyfrowy Nikona (słyszałam, że sa najlepsze), niestety nie znam sie za bardzo na tych wszystkich parametrach typu ogniskowa, przesłona itd..mam za to upatrzonych kilka modeli w granicach cenowych które mnie interesują..może ktos pomoże mi wybrać najlepszą opcję?? bardzo prosze o pomoc..oto moje propozycje: http://www.ceneo.pl/ProductsComparison.asp...roductID=135895

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie myślę, że lepszym wyborem będzie coś od Canona np. A610, ewentualnie A620 jeśli Cię stać. Napisz jeszcze czy zależy Ci na małym rozmiarze aparatu, bo jeśli nie to może zainteresuje Cię jakaś tańsza hybryda( Fuji S5500 lub S5600, Konica-Minolta Z3, Canon S1 IS, Sony H1 trochę droższy, lub jakiś Panasonic np. FZ5). Zastanów się i napisz do jakich zdjęć będziesz używał aparatu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, droczę się trochę, to nie jest zły aparat - po prostu za nim nie przepadam. Główna wada dyskwalifikująca go w moich oczach to mały EVF o małej rozdzielczości, ale w tym przedziale cenowym to normalka niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze ogladałam tego canona który polecacie, troche poczytałam o nim na fotoramie, wprawdzie nie wszystko kumam..ale jednego nie kumam absolutnie..czemu u licha jeden aparat kosztuje raz 1090 zł a drugi raz - 1700zł (http://www.ceneo.pl/4432#productLevel ) ???? taka różnica??? fak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi