romek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 To jest rozmowa o reklamach i ich skutkach, tylko tak jak wspominałem już kilka razy, bez nich Tweak upadnie w miesiąc bądź dwa. Utrzymanie serwera, łaczą itp. jest tak drogie, że albo reklamy albo płatny dostęp do portalu i forum. Na opłaty się nie zgadzamy więc tylko pozostają reklamy. W nowym roku będziemy się starać zmienić ich trochę treść i przede wszystkim, aby były mniej inwazyjne w samo forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 generalnie nie mam zastrzezen co do reklam na tweaku - chyba kazdy zdaje sobie sprawe ze bez tego portal sobie nie poradzi. niestety czasem moja irytacja siega zenitu gdy podczas czytania forum wcinaja sie natarczywe popupy...niedaloby sie tego jakims banerem zalatwic...? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 no wlasnie popup'y = shit! wolalbym juz jakis konkretny banner jak wyzej kolega napisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Koledzy to nie są POP-UP, mylicie wyskakujące okienka z Flashem jak podejrzewam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ie blokuje tylko popupy których na tweak'u nie było, nie ma i nie będzie Reklamy są rozliczane w różny sposób, ale można zaobserwować tendencje do zwiększania się znaczenia modeli CPA (per action - np rejestracja na allegro) i CPC (per click) w stosunku do CPM (za 1000 wyświetleń) Cytat z wypowiedzi marco dokładnie mówi co jest a czego nie ma z technik reklamy. Prosiłbym o czytanie co wcześniej było napisane bo będę się bardzo gniewał. Chomik i R.i.P. tyczy się to was przede wszystkim. Chyba będzie trzeba zamknąć temat bo już nie czytacie co było wcześniej poruszane i większość waszych wypowiedzi można tylko podciągnąć pod OT. Prosiłbym o rozwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Pop-up#Variation:_Floating_Ad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 dzisiaj wyskoczylo mi takie oto cos i nie dalo sie nawet zamknac wredoctwo :/ po F5 dalej bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 To jest chyba jeden z tych których nie da sie zamknąc, znikają po okreslonym czasie. Bo ostatnio i takie sie na róznych stronach pojawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) dzisiaj wyskoczylo mi takie oto cos i nie dalo sie nawet zamknac wredoctwo :/ po F5 dalej bylo.Tez to zauważyłem ostatnio. Jest to delikatnie mówiąc wnerwiające............ Ja wiem ze tweak utrzymuje sie z relam i niech sobie bannerki beda nawet dwa czy trzy ale reklamy zaslaniajace czesc tresci strony uwazam za chamskie Edytowane 9 Lutego 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 w morde naprawde moge tylko przeprosić że jakiś imbecyl w agencji puścił coś czego nie można zamknąć. Będe starał się z nimi skontaktować i wymusić jakąś zmiane bo taka forma reklam jest niedopuszczalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ostatnio widze takich coraz wiecej na stronach. Widocznie wersja z "X" juz niektórym nie wystarcza. Z innych ciekawych ostatnio trafiłem na takiego co uciekał po najechaniu na "X" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Niemiec, mi dzisiaj wyskoczyła ta sama reklama, ale już z 'krzyżykiem' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 hehe, widocznie Marco zadzialal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam pytanko, może było ale nie znalazłem dlaczego na domyślnej skórce na stronie glownej forum jest taki pasek z prawej strony z reklamami, a na innych nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Taki myk żeby używać innych skórek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie da się z tym okienkiem Millera to wyłazi coś zrobić, zasłania poł strony, nie da sie zamknac bo otwiera się stronka z reklamy i otwiera sie co nowo otworzony temat :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie da się z tym okienkiem Millera to wyłazi coś zrobić, zasłania poł strony, nie da sie zamknac bo otwiera się stronka z reklamy i otwiera sie co nowo otworzony temat :[Od paru dni po tym jak zostali lekko zbluzgani dodali X w prawym górnym rogu. I przynajmniej u mnie działa (różne przeglądarki Geckon'owe) pod IE ponoć też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 tak, X jest, ale nie zawsze spełani swoja rolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Dobra, z innej beczki. Właśnie jakieś 3 minuty temu stałem się ofiarą jednej z reklam (ale dotyczy to chyba każdej, więc nie będę pisał której). Może ten problem był zgłaszany, mnie o tym nic nie wiadomo. Mianowicie: jest sobie pasek z reklamą poniżej paska "zalogowany jako, bla bla bla" a powyżej pierwszego postu/tematu. No i mam taki problem, że (przynajmniej w darkness @ opera) flash wyskakuje nad ewentualnym polem z notyfikacją o nowej pm-ce. Jest to o tyle upierdliwe, że nie daje zobaczyć od kogo jest pm, nie daje możliwości przeczytania kawałka wyświetlanego początku, no i w końcu nie daje możliwości kliknięcia na link bezpośredni do pm-ki (trzeba wchodzić w panel wiadomości z górnego paska). Pytanie: czy da się chociażby zmienić pozycję tego pola (nie reklamy) trochę niżej? Ot, tak w okolice góry głównej tabelki? Edytowane 25 Lutego 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 To jest expand Billboard (Kaczmarski Inkasso) - po prostu nie wjeżdzaj na billboard kursorem mychy, a będzie ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 No tak, tylko że jak mi się pojawia PM-ka, to jej większa część jest schowana pod tym polem reklamy. .:.:Edit:.:. (a właściwie double post z przeniesieniem treści ze starego do nowego ;) Hmm... tak ma być, czy coś się popsuło? Imo raz wystarczy ;) Jeżeli to już było, to sorry, ale musiał temat moim oczom umknąć, bo parę dni mnie nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Ja takiego czegoś nie mam chyba to blad :wink: Edytowane 22 Marca 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Co do reklam. Jest ich dużo i coraz więcej jak słysze dzwiek lub muzyke to mam po prostu dość! Rozumiem odziaływanie na wzrok, lecz na słuch, może zaniedługo na dotyk! Jest taka oglądalność tweaka, że jeśli zwiększycie cene a zmieniejszycie ilość będzie to fer wobec wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...