Skocz do zawartości
Egeba

Creative Muvo Tx 256mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam wielki problem ww. odtwarzacz nie chce mi odtwarzać muzyki. W win 98 w ogóle nie da Sie nic z odtwarzaczem zrobić, w win xp ledwo co wgra cos Sie na odtwarzacz(z odtwarzacza bez problemu Sie słychać muzy na kompie). Po włączeniu użądzonka pokazuje ze nie ma nic w pamięci, w informacja jest pokazane ze jest 0mb wolnego miejsca. Nie wiem co robić muvo ma 2 tyg. i nie działa, brat zgubił paragon :mur: także gwarancja odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowszego softu nie ma jest tylko starszy, ale go mimo wszystko wgralem sformatowalem pamiec wgralem muzyke niby ok wlaczam odtwarzacz ok, za drugim razem juz nie dziala tylko ze tym razem w win xp wykrywa go a po chwili pokazuje ze jest uzadzenie uszkodzone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Sciagnij firmware

2. Wcisnij guzik od wlaczania, wloz do USB trzymajac go, po ok 10 sekundach wykryje Ci Muvo w jakims tam trybie serwisowym.

3. Zainstaluj firmware.

4. NIE FORMATUJ PAMIECI W MUVO POPRZEZ WINDOWS, A JUZ NAPEWNO NIE NA FAT 32

5. Ciesz sie odtwarzaczem.

Robilem juz to z dwoma odtwarzaczami, jeden zachowywal sie dokladnie tak jak Twoj, a drugi sie poprostu zawieszal... w obu przypadkach wlasciciele formatowali na FAT32 spod windowsa.

Jesli u CIebie to nie pomoze to sprobuj spytac na forum creative, maja calkiem niezle (angielskojezyczne).

Edytowane przez SuChyY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok thx za odpowiedzi. szukalem informacji na forum creative, teraz juz nic nie zrobie u mnie na kompie nie wykrywa juz niczego po podlaczeniu odtwarzacza(tzn cos siepojawia a za chwile komunikat ze uzadzenie ma awarie). To byl(jest??) odtwarzacz brata, ja kupie jakis tani bo ten cos sie za szybko popsul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi