Skocz do zawartości
uff...AR

nagrzewnice - tanio, spory wybor

Rekomendowane odpowiedzi

heh, śmieszą mnie tacy ludzie którzy wszystkich przesiadujących przed kompem, wrzucają do jednego worka uważając ich za cherlaków, garbatych i co tam jeszcze LOL Oczywiście zdażają się "zażarci" komputerowcy, ale tak jest wszędzie. Zawsze w danej dziedzinie jest grupa maniaków którzy świata poza jednym nie widzą.

Sam jak mam czas to potrafie siedzieć przed kompem cały dzień, ale jak dzwoni kumpel czy ide na boisko pograć, czy gdzieś, to zlewam na kompa i już mnie nie ma...

Heh, i nie życze sobie by ktoś mnie wrzucał do jednego worka i nazywał jakimś cherlakiem...

niestety, muszę byc nie miły w tym co powiem, ale jeśli WC w waszym wykonaniu wygląda w taki sposób to dziękuję, dla mnie to zwykły szajs i tandeta, żadnego elementu, czy to nagrzewnicy, czy rurek czy zbiornika z wodą nie powinno byc nawet widac ...

a te rurki to mam sobie bezprzewodowe założyć czy jak, żeby ich nie było widać? Tobie się coś może nie podobać a innym wręcz przeciwnie. Sprawa gustu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mr_Gizmooo:

Przeglądam ten wątek i nasuwa mi się taki wniosek:

Stary, Ty coś kręcisz:

i uwierzcie mi, 75 % kompów jest uzywanych w biurach, z reszty 25 % (jeszcze inaczej to wyglada w sprawie produkowanych pojedynczych procesorów, 85% rynek korporacyjny, 15 % detal dlatakich szaraczków jak My)uzywanej przez zwykłych ludzi moze 10% jest podkrecana ... jesteście overclockerzy nie regułą i prawidłowosćią zachodzącą w przyrodzie a poprostu zwykłą ciekawostką, godną szacunku dla waszych umiejętnosci i waszego doświadczenia, ale ciekawostką ...

zrozumcie, rozumiem ze do kompresji DIVX potrzebny jest mocny komputer, i tu podkręcanie ma sens, nie chciałem nikogo obrazic i nie wrzucam wszystkich do jednego worka, poprostu z własnego doswiadczenia wiem, ze na 10 ludzi pytajacych w sklepie o komputer połowa zaraz zabiera sięza jego podkrecanie i nie wazne po co, robięto czysto dla formy.

To od kiedy 10% = połowa???

Nikt Ci nie broni oglądać forum jak się interesujesz tą dziedziną, ale jak piszesz takie bzdury i sam sobie przeczysz, to będę wdzięczny (i na pewno nie tylko ja) jak przestaniesz wreszcie zrzędzić. I tak nikogo nie przekonasz, tylko tracisz czas, a

czas to przyjacielu pieniadz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja mam pytanie jak sie nazywa nagrzewnica po angielsku :-) bo powiem ze mieszka m w CA troche czasu ale nei mam pojecia ! jak sie okreslic :-) heh tu jest dziwinie radiator-s niby angielski a to hitsync (radiatorki) ehh ale mniejsza z tym jak ktos wie to prosze o info :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja mam pytanie jak sie nazywa nagrzewnica po angielsku :-) bo powiem ze mieszka m w CA troche czasu ale nei mam pojecia ! jak sie okreslic :-) heh tu jest dziwinie radiator-s  niby angielski a to hitsync (radiatorki) ehh ale mniejsza z tym jak ktos wie to prosze o info :-)

heater

A to o co Ci pewnie chodzi (czyli "wkład" do nagrzewnicy) to heater core

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja mam pytanie jak sie nazywa nagrzewnica po angielsku :-) bo powiem ze mieszka m w CA troche czasu ale nei mam pojecia ! jak sie okreslic :-) heh tu jest dziwinie radiator-s  niby angielski a to hitsync (radiatorki) ehh ale mniejsza z tym jak ktos wie to prosze o info :-)

heater

thx ale to co ty napsiales tzn grzejenik :-) heater core to rdzen grzejnika :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heater

powiedzialem o grzejniku i kapneli sie :-)

wiec za kilka dni bede mial nowke nagrzewniczke o skrzyni biego od forda tempo :-) sama miedz :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heater

Jak by nie patrzeć nagrzewnica to grzejnik - takie jej zadanie - nagrzewa wnętrze pojazdu i dlatego właśnie tak się nazywa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemyślaem wszytko, zrobie sobie sam chodnice mimo nawet jeśli miałaby wuśc mi dr0pżej niż normalna.Zasrtsouje rurki 5 mm średnicy dokładnie 64 sztuki o długości 16 cm tak żeby zmieścił mi się wentylator 16 cm ten juz cakiem znany. DO ego chódni ca o niedyżej powierzchni ale o dużej wydajności i dopasowana do mojej nowej obudowy. X -power.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heater

Jak by nie patrzeć nagrzewnica to grzejnik - takie jej zadanie - nagrzewa wnętrze pojazdu i dlatego właśnie tak się nazywa :wink:

Tak czy inaczej dzieki za pomoc :-) !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...