nova Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Mam taki mały problem. Chodzi mi o to że po najechaniu kursorem na hiperłącze pojawia się podpowiedź że należy kliknąć z wciśniętym CTRL-em aby śledzić łącze. Chciałbym aby zainteresowany mógł bez CTRL-a kliknąć sobie w hiperłącze i żeby przeniosło go we wskazaną lokalizację. Mam nadzieję, że nie zakręciłem zbyt mocno i wiadomo o co mi chodzi. Czy jest możliwość aby gdzieś to w Wordzie ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Nie ma takiej opcji. Word to edytor tekstu, a nie przegladarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Word to edytor tekstu, a nie przegladarka ;)Wiem, ale problem jest tego typu że oddaje pracę wydrukowaną na papierze i dodatkowo jej wersję elektroniczną. Zrobiłem hiperłącza, są powiązania między plikami ale do pełni szczęścia brakuje mi właśnie klikania na łącza bez CTRL-a. Ale skoro się nie da to trudno. Recenzent będzie sobie musiał poradzić ;) Tak miałby po prostu ułatwione zadanie. Wielkie dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...