Fonzi Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam! Zastanawiam się nad kupnem nagrywarki.Wpadł mi do oka ten model http://sklep.benchmark.pl/pelny_23667.html nagrywareczka z tego co piszą szybsza jest od LG GSA-4167B no i ma dodatkowo LightScribe.Warto czy nie?Myslę że cena jeszcze spadnie znając benchmark.pl to tam jest drogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 to ja mam w takim razie 2 pytanka: 1. Czy przez LightScribe nie pogarszaja sie jakiekolwiek osiagi w porownaniu do 4167b? 2. W jakim stopniu rozwoju jest technologia LightScribe w tej nagrywarce, tzn. czy jest pelny kolor, dwustronny laser (bez koniecznosci obracania plyty)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) 1. NIE - Tzn. LightScribe nie pogarsza możliwości napędu, byłoby to absurdalne. 2. Ja osobiście nie słyszałem o możliwości nie obracania płyty. Zreszta jakie to ma znaczenie, czy takie to irytujące przewrócić krążek? Edytowane 18 Listopada 2005 przez [Dante] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...