Kicha Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam mam taka mala prosbe do was wszystkich i do moderatorow, a mianowicie chodzi mi o to aby moze zrobic taki spis pamiatek ,ktore sa na kosciach TCCD gdyz posiadam plytke co ma max 2.85V i zamierzam sie do zmiany pamiatek na takie na kosciach TCCD. Wiem ,ze na forum jest duzo osob ktore maja podobne Vmax na pamiatki do mnie i tez sa nowi w swiadku OC i maja problemy z kreceniem pamiatek wynikajace z niewiedzy. Poszukalem troche i znalazlem takie pamiatki: Kingston HyperX 3200 ULK TwinMos Twister PRO GSkill 4400 LE A-Data (ale dalej nie wiem jakie oznaczenie :-| ) Geil one (dalejz tez nie wiem ) Geil UltraX ale numer serii musi sie zaczynac od PN0746 Jesli sa jakies bledy prosze o poprawe ,a takze jesli mozecie to dopiszcie jeszcze jakie pamiatki sa na kosciach TCCD. I moze jakis z moderatorow by przykleil ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 www.techpowerup.com/memdb/ ten link chyba każdy zna... moim zdaniem temat do zamknięcia a nie do przyklejenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja go nie znalem a teraz juz znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...