PoGo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Rozczytałem się troche o playerach mp3 i wybrałem. Niestety nigdzie nie moge znaleźć tego odtwarzacza. Na allegro jest chyba jeden model i to 512 bodajże. Wertowałem ebay.co.uk, ebay.de. Szukałem w interentowych sklepach polskich. To albo nie ma w spisie w ogole tego odtwarzacz albo jest 'aktualnie niedostępny'. Nawet na amazon nie ma. Na stronnie producenta jest normalnie w spisie playerków http://www.iriver.com/. Zastanawiam sie czy tego nie produkuja czy to moze nowosc jest... bo w sumie to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Przejdź sie tutaj i zapytaj: MP3 Store - Poznań ul. Głogowska 36 Czynne: Pn-Pt 11:00-19:00 Sobota 11:00-15:00 Ja swojego iRivera ifp-899 kupilem w tej sieci (tylko w wawie) i nawet udało mi sie stargowac kilka dych;] Poza tym sprawdż tu: http://www.mp3player.pl/ http://www.multimediabox.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) thx, zajrze chyba nawet kiedys przechodziłem tam teraz skojarzylem na multimediabox.pl jest ale 256mb :/ a to stanowczo za mało, bezsensu taka skromna pamiec, jak już sie inwestuje w taki porzadny odtwarzacz to ten 1Gb to chyba minimum dla samej wygody korzystania juz ps. jestes zadowolony z jakosci dzwieku w swojej 899? słuchałem na Muvo kumpla i nie podobalo mi sie, od juz dluzszego czasu (2lata chyba) jestem w posaidaniu tego http://mp3.wp.pl/p/sprzet/opis/206.html i jestem bardzo zadowolony z jakości dzwięku, bardzo ładne podbicie bass (oczywiscie mowa o mp3, bo audioCD to już sam format mpeg nie jest w stanie przebić), czytałem już na wielu witrynach ze iriver najlepszy ale nie miałem okazji słuchać, w słuchawki też już sporo zainwestowałem więc żal byłoby ich nie wykorzystać z dobrym sprzętem :D Edytowane 15 Listopada 2005 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) ps. jestes zadowolony z jakosci dzwieku w swojej 899?Dźwięk w iRiverach jest idealny. Poza tym dyktafon wymiata;] w słuchawki też już sporo zainwestowałem więc żal byłoby ich nie wykorzystać z dobrym sprzętem :DSennheisery dodawane do iRiverow też daja rade;] Edytowane 15 Listopada 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tez mam sennheiser ofkorz ;-) te: http://www.ciao.co.uk/Sennheiser_PMX60__Review_5523903 Sprawdzalem jeszcze ta serie 900 i okazuje sie ze to koncowka. Chyba zainwestuje w ten sam odtwarzacz co ty. pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Hmmm jakbym zdolał dorwac iAudio G3 2 gb to bym sprzedal iRivera, bo w koncu co 2 gb to nie 1;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 990 ma 256 MB i tyle... za to iFP-999 to odpowiednik iFP-990 (jest z tej samej serii, nie rozni sie niczym) majacy 1 GB. iFP-7xx, 8xx i 9xx i w ogole chyba wszystkie iFP to stare serie i juz nie bedzie ich, te co sa w sklepach to koncowki serii. A iFP-9xx to juz nawet na allegro nie widziałem (patrzylem wczoraj albo przedwczoraj). Ja sam mam iFP-995 kupiony okazyjnie na allegro za 500 zł z 512MB no i jestem bardzo zadowolony. Nawiasem mowiac, lepiej by bylo gdybys zadal pytanie w temacie o odtwarzaczach MP3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Słusznie 990 to 256. Zdecydowałem sie na 899. Mam zamiar jeszcze posłuchac w sklepie jak to gra. Mysle ze bede zadowolony czytajac opinnie innych uzytkownikow. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Będziesz zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Po kiego kolejny temat o mp3-platerach? Ale to tak tylko OT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Można by przykleić jakis temacik obszerniejszy, zeby tego nie bylo. Z jednej strony kolejny temat, z drugiej odgrzewac jakies stare topici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 23 strony to mało? http://forum.purepc.pl/Jaki-Odtwarzacz-Mp3--t109265.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja mam iriver ifp-795 512 MB i jestem maksymalnie zadowolony. Ja kupilem przez znajomego w stanach. Jest różnica w cenie i to znaczna ja zaoszczedzilem okolo 250 zl. Dodatkowo w zestawie dostalem druga pare sluchawek :) Jakosc rewelacyjna wogole wymiata. na stronce iriver.pl jest sklep ale tam drogo troszke :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...