Skocz do zawartości
bober777

Karta Graficzna ~~200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam pytanie jaką wybrac karte graficzną do 240zł?Cena nie może być wyższa od tej podanej.

Config:

MoBo:ECS P4VXASD2/P4VXASD2+

Ram : 512 Kingston

Karta Graficzna : Gf Mx 440

Intel Celeron 1.7 Ghz

Prosze nie sugerować sie podpisem w sygnaturce , to jest pytanie mojego kolegi.

Karta najlepiej zeby była nowa,może być z róznych żródeł allegro itp.

Prosiłbym o linki do tych kart i uzasadnienie odpowiedz .

Z góry dziekuje za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72361916

RADEK 9500 bije na głowe karty takie jak 9550/9600 po odblokowaniu dodatkowych potoków i podkręceniu jest jak radzio 9700 :D Ja osobiście bym ja polecał. Jeśli nie chcesz to akurat nie ten egzemlarz zobacz na allegro jest tego pełno. Czasem taniej sie trafi tego mysle za 200 kupisz. Jeśli chcesz cos nowego no to zostaje radek 9550 koniecznie Gigabyte gdyż sam kiedys miałem i rewelacyjnie sie kręci. Nawet potwierdzają to inni na forum jak i w internecie. Ale decyzja należy do Ciebie , a raczej do kolegi:) Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Mam pytanie jaką wybrac karte graficzną do 240zł?Cena nie może być wyższa od tej podanej.

radek 9550 od gigabyte, mialem, polecam, dobre OC i pasywne chlodzenie - to jesli chodzi o sprzet nowy

jesli chcesz sprzet uzywany to kolega wyzej dobrze proponuje radka 9500 ale używka to używka

bral bym 9550 128/128 na kosciach 4ns (hynix lub samsung. obie wersje dobre)

Edytowane przez meeron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi