Skocz do zawartości
sypek

Problem ! Sterowniki Kx Project

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum counter-strike poleciłem owe stery dla Sound Blaster Live 24bit...osoba zainstalowała je, i o to co się stało :

Wywaliłem stare stery, zainstalowałem to co podałeś, res kompa, pokazuje mi sie napis,recovering bios from hard drive , zrestartowałem podczas tego recoveringu i już mi się monitor nie odpala....

recovering bios from hard drive :blink:

Po zianstalownai usterowników do których link jest wyżej okazało się, że "zflashowano" mi bios (nie wiem jak nazwac to wszystko dokladnie, bo sie nie znam). Nie moge go wymienic poniewaz jest wlutowany w plyte, wiec cala plyta do wymiany!!!!!! 300zł w plecy

(plyta glowna to gigabyte Ga-8S648FX).

Co sie moglo do jasnej anielki stac?! Mowicie o tych sterownikach kxproject ze sa dobre, to wiec jakim cudem akurat od razu PO ich zianstalowaniu i restarcie kompa wyczyscilo mi bios? :blink:

...z góry dziękuje, za pomoc :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może z jakiejś lewej strony je zassał, bo niby co mają stery do biosu :|

Moim zdaniem to albo stery zhakowane albo twój znajomy co innego ściągnął.

Osobiście używam tych sterów i za każdym razem gdy je instalowałem nie było żadnych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi